بسیار دیده میشود که افراد پس از نصب دندان مصنوعی متحرک، آرزو میکنند که ای کاش در حفظ دندانهای طبیعی خود بیشتر تلاش کرده بودند! اما به ندرت دیده میشود که کسی پس از نصب ایمپلنت دندان ابراز ناراحتی و پشیمانی کند؛ زیرا ایمپلنت، به شکل واقعی مانند دندان طبیعی شما عمل میکند و هیچ احساس ناراحتی به همراه نخواهد داشت؛ با این حال، ایمپلنتها نیز انواع گوناگونی دارند که باید متناسب با شرایط دهان و دندان خود انتخاب نمایید. در ادامه به طور مفصل با انواع ایمپلنت دندان و ویژگیهای هر یک آشنا خواهیم شد.
کلینیک تخصصی ایمپلنت دندان
ضمانت کتبی + اقساط ۶+۱۲+۱۸+۲۴ ماهه بدون پیش
۰۲۱۹۱۰۰۹۹۱۸
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت دندان در واقع یک ریشه فلزی است که در استخوان فک شما کاشته میشود و پس از جوش خوردن، یک روکش سرامیکی روی آن نصب میگردد. در واقع، ایمپلنت یک دندان مصنوعی دائمی است که به طور ثابت در دهان شما کاشته میشود و میتواند عملکرد و ظاهر دندانهای طبیعی شما را به نحو بسیار خوبی بازیابی کند.
ایمپلنتها هیچ گونه لقی ندارند و در صورت رعایت بهداشت مناسب، میتوانند برای مدت بسیار طولانی و حتی تا پایان عمر در دهان شما باقی بمانند.
انواع ایمپلنت دندان
میزان موفقیت در درمان ایمپلنت تا ۹۸ درصد میرسد. اما باید تاکید کرد که لثه و ساختار استخوان فک بیمار برای درمان موفقیت آمیز باید به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرد. در حقیقت تصمیمگیری در مورد اینکه کدام روش درمان ایمپلنت انجام شود تا در زمان کوتاهی بهبودی حاصل شود و ظاهر دندان طبیعی باشد از اهمیت بالایی برخوردار است.
بیشتر بدانید : ایمپلنت دندان
به همین دلیل، بسته به کمبود دندان و سایر مشکلات دهان، انواع مختلفی از ایمپلنتها وجود دارد. اگر به درمان ایمپلنت فکر میکنید اما نگران عدم شناخت کافی در مورد انواع ایمپلنت دندان هستید، اگر میپرسید انواع ایمپلنتها چیست و کدام یک برای درمان ترجیح داده میشود، میتوانید با بررسی مقاله ما درباره انواع ایمپلنتهای دندانی بیشتر بدانید.
انواع ایمپلنت دندان بر اساس محل نصب
انواع ایمپلنت بر اساس فاکتورهای زیادی از تفاوت کاربرد گرفته تا ماده مورد استفاده و محل نصب طبقه بندی میشوند. بر اساس محل نصب ایمپلنتها را میتوان در دستههای زیر قرار داد:
انواع ایمپلنت داخل استخوانی (ایمپلنت اندواستیل)
این ایمپلنتها یکی از پراستفادهترین نمونههای ایمپلنت هستند که مستقیما داخل استخوان فک کاشته میشوند. این نمونه به خصوص در مواردی که فقط یک یا چند دندان کاشته میشوند بسیار مورد استفاده هستند.
در روش کاشت داخل استخوانی، ایمپلنت در داخل استخوان فک قرار میگیرد ایمپلنتهای پیچ، بهویژه در کاربردهای استاندارد مورد استفاده قرار میگیرند. این همان چیزی است که اکثر مردم درباره ایمپلنتها تصور دارند.
ایمپلنتهای ساب پریواستیل
اگرچه ایمپلنتهای ساب پریواستیل به اندازه اندواستیل رایج نیستند، اما یکی از مزایایی که ایجاد میکنند این است که فشار را در حین جویدن به طور مساوی روی ریشههای دندان توزیع میکنند. دلیل اینکه زیاد ترجیح داده نمیشود به سختی کاشت آن مربوط میشود. برای نصب این ایمپلنتها باید استخوان فک کاملا از زیر بافت لثه نمایان شود و همین باعث میشود که دردناکتر بوده و دوره نقاهت طولانیتر شود. برای بعضی موارد که ساختار فک طبیعی نیست این روش ترجیح داده میشود.
این نوع ایمپلنت، بین لثه و استخوان فک و در زیر بافت پریوستریم نصب میشود. پریوستریم بافت نازکی است که بین لثه و استخوان فک را پر کرده است. در حال حاضر استفاده از این نمونه کم شده است؛ اما در مواردی که تراکم استخوان فک کم باشد و امکان پیوند استخوان نیز وجود نداشته باشد، استفاده از این نوع مناسب است.
ایمپلنت زیگوماتیک
این ایمپلنتها در استخوان زیر گونه که بزرگتر است نصب میشوند و به طور رایج متداول نیستند. در مواردی که تراکم و ارتفاع استخوان فک کم باشد و با عمل پیوند استخوان نیز نتوان این مشکل را برطرف کرد، میتوان با این روش کاشت ایمپلنت را انجام داد. این ایمپلنتها به صورت کلی زمانی استفاده میشود که فک شما آمادگی لازم را برای کاشت ایمپلنت نداشته باشد.
بیشتر بدانید : ایمپلنت زیگوماتیک
مینی ایمپلنت
یکی از انواع ایمپلنت دندان مینی ایمپلنت است. در بعضی موارد برای دندانهای کوچکتر، دندانپزشک تشخیص میدهد که نیازی به این نیست که ایمپلنت به طور کامل در استخوان فک قرار گیرند. در چنین مواردی ممکن است پزشک استفاده از مینی ایمپلنت را تجویز کند. مینی ایمپلنت قطری تقریبا نصف ایمپلنت معمولی دارد. باید توجه داشت که از این نمونه نمیتوان برای همه افراد استفاده کرد.
این ایمپلنتها باریکتر هستند و اندازه کوچکتری نسبت به ایمپلنتهای عادی دارند. قطر این نمونه معمولا کمتر از ۳.۵ میلیمتر و طول آن نیز کمتر از ۱۲ میلیمتر است. استفاده از این نوع ایمپلنت بسیار محبوب شده است و در مواردی که استخوان فک قدری ضعیف باشد، استفاده از این محصول بسیار مناسب است.
انواع ایمپلنت از نظر طول و قطر
طول ایمپلنتها میتواند بین ۸ تا ۱۴ میلیمتر متغیر باشد و حتی در مواردی تا ۱۸ میلی متر هم برسد. در یک حالت ایدهآل با شرایط مساعد و بدون موانع آناتومیکی، طول ایده آل ایمپلنت بین ۸ تا ۱۳ میلی متر خواهد بود. به طور کلی به جز در موقعیتهای خاص، طول ایدهآل ایمپلنتها از ۱۱ میلیمتر تجاوز نمیکند.
قطر ایمپلنت معمولا بین ۳ تا ۶ میلی متر متغیر است. انتخاب قطر ایمپلنت به حجم استخوان موجود و نوع پروتز بستگی دارد. قطر ایمپلنت باید اندازهای داشته باشد که با نصب تاج و تنشهای مکانیکی که باید تحمل کند سازگار باشد.
بیشتر بدانید : بهترین روکش ایمپلنت دندان
انواع ایمپلنت از نظر جنس
جنس ایمپلنت از عوامل مهم در تعیین کیفیت، قیمت و ویژگیهای آن است. اگرچه انواع ایمپلنت دندان و قیمت آنها در انتخاب نهایی شما تاثیرگذار است، اما در درجه اول، باید ببینید کدام یک با ویژگیها دهان و دندان شما انطباق بیشتری دارد.
ایمپلنت تیتانیومی
معمولا انواع ایمپلنت دندان از جنس تیتانیوم یا آلیاژهای آن تولید میشود. و رایج ترین نوعی است که مورد استفاده قرار می گیرد. از مزایای آن میتوان به این اشاره کرد که تحت تاثیر مایعات دهان قرار نمیگیرد و برای مقاومت در برابر نیروهایی که در دهان ایجاد میشود طراحی شده است. تیتانیوم ضد حساسیت است و میتواند تا پایان عمر بدون تغییر در دهان باقی بماند. تیتانیوم بیشترین استفاده را در ساخت ایمپلنت دارد. همچنین تیتانیوم در مقابل شرایط محیطی مانند رطوبت، گرما و خوراکیهای اسیدی مقاوم است و در طول زمان آسیب نمیبیند.
ایمپلنت زیرکونیومی
زیرکونیوم نمونه جدیدتری است که در سالهای اخیر مورد استفاده قرار گرفته است.به دلیل ساختار طبیعی و مستحکم زیرکونیوم، ایمپلنتهای زیرکونیومی با دوام و طول عمرشان نیز شناخته میشوند. از آنجایی که زیرکونیوم مادهای است که در شرایط سخت مقاومت میکند، هنگام استفاده در ایمپلنتهای دندانی نیز عملکرد قوی از خود نشان میدهد. به راحتی آسیب نمیبینند و خورده نمیشوند و علاوه بر این، از آنجایی که آنها هیچ واکنش آلرژیکی ایجاد نمیکنند، میتوانند به راحتی توسط بیماران مبتلا به آلرژی فلزات تحمل شوند. اگرچه زیرکونیوم سازگاری بیشتری با بافت دهان دارد و به ویژه برای افراد حساس مناسبتر است، اما از نظر استحکام و دوام از تیتانیوم ضعیفتر است.
بیشتر بدانید : مواد بیو سازگار در ایمپلنت دندان
انواع ایمپلنت دندان از نظر شکل بدنه
به طور کلی میتوان گفت ایپملنتها از لحاظ شکل میتوانند یکی از انواع زیر باشند:
ایمپلنتهای دندانی استوانهای
این رایجترین شکل ایمپلنت دندانی است، به شکل استوانههایی تولید میشود که به صورت پیچ در استخوان فک کاشته میشوند و زمانی استفاده می شود که تراکم استخوان با قرار دادن ایمپلنت سازگار باشد.
ایمپلنتهای دندانی مخروطی
ایمپلنت دارای ساختاری استوانهای با انتهای مخروطی است. میتوان از آن در بسیاری از کاربردها استفاده کرد. در مواردی که استخوان فک به اندازه کافی ضخیم نباشد میتوانند کاربردی باشند.
ایمپلنتهای دندانی راسته
این ایمپلنت همچنین شکل مخروطی دارد، اما بیشتر برای سازگاری با استخوانهای کم تراکم طراحی شده است.
ایمپلنتهای دندانی تیغهای
این ایمپلنت بر خلاف موارد بالا پیچی نیست. این نمونه با ظرافت عالی است، اما نصب آن بسیار دشوار است. جراحان دندانپزشکی مدرن به ندرت از آن استفاده میکنند. این محصولات انواع قدیمی ایمپلنت هستند که به صورت تیغههایی در استخوان فک فیکس میشوند. امروزه کمتر از این نوع استفاده میشود.
بیشتر بدانید : افتادن روکش ایمپلنت
انواع ایمپلنت دندان از نظر مراحل درمان
همان طور که گفته شد ایمپلنتها از لحاظ محل نصب، شکل و جنس میتوانند انواع گوناگونی داشته باشند. انتخاب هر کدام از این انواع باعث میشود که مراحل درمانی نیز متفاوت شود. به طور کلی ایمپلنتها نیاز به یک مرحله کاشت دارند که بسته به نوع آن میتواند نیاز به جراحی داشته باشد یا نداشته باشد. در مرحله بعد اباتمنت روی ایمپلنت نصب شده و در مرحله آخر پروتز دندان روی آن قرار میگیرد. در بعضی افراد نیز ممکن است پیش از جراحی کاشت ایمپلنت، به دلیل کمبود استخوان فک به جراحی پیوند استخوان نیز نیاز باشد.
انواع ایمپلنت دندان بر اساس روکش
پس از اتمام کاشت پیچ و اضافه کردن اباتمنت، دندانپزشک روکشی برای ایمپلنت شما طراحی میکند که ظاهر دندان طبیعی را بازسازی میکند. رایجترین مواد برای ساخت روکش ایمپلنت دندان مواد زیر هستند.
روکش زیرکونیا
این روکش جنس بسیار مرغوبی دارد و میتواند عمر بسیار زیادی داشته باشد؛ اما با وجود این، به دلیل عدم شفافیت کافی، معمولا برای دندانهای جلو استفاده نمیشود.
روکش سرامیکی
یکی از طبیعیترین مواد برای روکش ایمپلنت، سرامیک است؛ این ماده کاملا همرنگ دندانها بوده و قابل تشخیص نیست. سرامیک کاملا با بافت دهان و دندان سازگار است و استحکام قابل قبولی دارد.
این ماده همچنین به طور گستردهای برای ساخت روکش استفاده میشود، زیرا مادهای سخت و سفت است. به کمک سرامیک، دندانهای جدیدی ساخته میشود که ظاهری بسیار طبیعی به بیمار میدهد.
روکش های فلزی
برخی از متداولترین فلزات مورد استفاده شامل نقره، پالادیوم، کروم، طلا،کبالت و نیکل میشود. این روکشها دوام و مقاومت بالایی از خود نشان میدهند. لازم به ذکر است که برخی افراد به این نوع مواد حساسیت دارند.
روکش PFM
این روکشها زیرساخت فلزی مانند کبالت، تیتانیوم، طلا و… دارند که باعث میشود استحکام آنها بیشتر شود؛ در عین حال برای اینکه رنگ شفافی داشته باشند با یک لایه سرامیکی نیز پوشیده شدهاند.
روکش آلیاژ طلا
طلا ماندگاری بسیار بالایی دارد و در اثر مجاورت با محیط و رطوبت آسیب نمیبیند؛ به همین دلیل از آلیاژ طلا با فلزاتی مانند کروم، نیکل و پالادیوم برای ساخت روکش ایمپلنت استفاده میشود؛ با این حال، رنگ این روکشها طبیعی نیست.
پرسلن (چینی)
روکشهای چینی جوش خورده به فلز یکی از محکمترین روکشهایی است که برای ایمپلنتهای دندانی ساخته میشوند. این روکشها کاملا سفید بوده و رنگ طبیعی دندانها را بازسازی میکنند.
بیشتر بدانید : ایمپلنت دندان طلا
انواع ایمپلنت بر اساس تکنیکهای جراحی
ایمپلنتها را بر اساس انواع کاشت دندان میتوان به دستههای زیر تقسیم کرد؛ نوع کاشت میتواند تا حدودی روی قیمت انواع ایمپلنت نیز موثر باشد.
جراحی ایمپلنت یک مرحله ای
در این روش، در همان جلسهای که لثه برش میخورد، ایمپلنت نیز در جای خود نصب میشود.در این روش ایمپلنتها از طریق مخاطی گذاشته میشوند و از انجام عمل جراحی دوم خودداری میشود. در این روش، ایمپلنت چند میلیمتر بلندتر از ایمپلنت معمولی است تا قدری بیرون از لثه قرار گیرد و امکان نصب سریعتر روکش فراهم باشد؛ در واقع ایمپلنت یک مرحلهای، نوعی از ایمپلنتهای فوری و از تکنیک های جدید محسوب میشود.
جراحی ایمپلنت دو مرحله ای
در روش رایجتر ایمپلنت دو مرحله ای، پس از قرار دادن ایمپلنت، روی آنها پوشانده میشود تا از تحمل بار و خطر عفونت محافظت شود. پس از فرآیند بهبودی، عمل دوم برای اتصال بخش اباتمنت مورد نیاز است.
در این روش، ابتدا فیکسچر در فک کاشته میشود و پس از مدتی (۲ الی ۴ ماه) که ریشه در جای خود جوش خورد، یک اباتمنت روی فیکسچر نصب میشود تا امکان نصب روکش فراهم گردد.
ایمپلنت دو مرحله ای در ابتدا برای پروتزهای ثابت فک پایین طراحی شدند، اما بعدتر در فک بالا نیز مورد استفاده قرار گرفتند.
ایمپلنت فوری
ایمپلنت فوری در مواردی انجام میشود که بلافاصله پس از کشیدن دندان، پیچ در استخوان فک کاشته میشود. این بهترین انتخاب برای کاشت ایمپلنت است. زیرا گذشت زمان میتواند باعث تغییر در ساختار استخوان فک و لثه شود.
ایمپلنت فوری که غالبا برای دندانهای جلو استفاده میشود، به این معنا است که دندانپزشک در همان جلسه کشیدن دندان، فرایند کاشت ایمپلنت را نیز انجام میدهد. البته لازم است که تراکم استخوانی فرد مناسب بوده و لثههای عاری از عفونت باشند.
بیشتر بدانید : ایمپلنت فوری
کاشت ایمپلنت لیزری
به طور معمول در جراحی انواع ایمپلنت دندان، برشهای افقی و عمودی لثه در ناحیه کاشته شده ایجاد میشود، استخوان از طریق شکاف لثه باز شده نمایان میشود، سپس سوراخی که ایمپلنت قرار میگیرد باز میشود، ایمپلنت گذاشته شده و لثه با بخیه بسته میشود. اما در عمل کاشت ایمپلنت لیزری، لثه ناحیهای که ایمپلنت در آن قرار خواهد گرفت، توسط لیزر برداشته میشود، سوکت ایمپلنت با نوکهای مخصوص باز میشود و در مدت کوتاهی ایمپلنت در جای خود قرار میگیرد. این عمل را میتوان بدون بخیه کامل کرد.
بیشتر بدانید : ایمپلنت لیزری
ایمپلنت دیجیتال
در مرحله آماده سازی، به کمک سیستم دیجیتال یک صفحه شخصی سازی شده با ترکیب رادیوگرافی سه بعدی و اندازهگیریهای دهان فرد در محیط دیجیتال تهیه میشود. پس از آن، این اندازهگیریها تضمین میکند که ایمپلنتها به طور یکپارچه در مناسبترین موقعیت، قطر و طول انجام میشوند. در پایان عمل، دندانهای موقتی که از قبل آماده شدهاند، بلافاصله پس از درمان روی ایمپلنتها قرار میگیرند و هم ایمپلنت و هم دندانها در یک جلسه نصب میشوند.
انواع ایمپلنت بر اساس تعداد پایه
- ایمپلنت All-on-4: این روش به این معنا است که ۴ ایمپلنت در فک شما کاشته میشود و سپس یک پروتز کامل ثابت روی آنها نصب میشود تا خیلی سریع تمام دندانهای شما بازیابی گردد.
ایمپلنت All-on-6: این تکنیک نیز به این معنا است که ۶ ایمپلنت در استخوان فک شما نصب میشود تا شرایط برای نصب پروتز کامل فراهم گردد. این روش استحکام بالاتری نسبت به روش All-on-4 دارد.
بیشتر بدانید : ایمپلنت دیجیتال
انواع ایمپلنت دندان از نظر اتصال اباتمنت به ایمپلنت
نحوه اتصال را میتوان هم در مورد انواع ایمپلنت از نظر اتصال با اباتمنت و همچنین در مورد انواع ایمپلنت از نظر اتصال روکش به اباتمنت مورد بررسی قرار داد. از لحاظ نحوه اتصال پیچ به اباتمنت میتوان گفت ایمپلنتها به سه دسته تقسیم میشوند:
- اتصال ۸ ضلعی داخلی: بالای پیچ به شکل سوراخ ۸ ضلعی است که اباتمنت در آن فرو رفته و بسته میشود.
- اتصال ۶ ضلعی داخلی: بالای پیچ به شکل سوراخ ۶ ضلعی است که اباتمنت در آن فرو رفته و بسته میشود.
- اتصال ۶ ضلعی خارجی: سر پیچ به صورت ۶ ضلعی است که در سوراخ اباتمنت فرو رفته و بسته میشود.
از نظر نحوه اتصال روکش به اباتمنت نیز میتوان ایمپلنتها را به دو نوع اتصال با پیج و اتصال با چسب دستهبندی کرد.
انواع ایمپلنت دندان از نظر اتصال روکش به اباتمنت
از نظر نحوه اتصال روکش به اباتمنت نیز میتوان ایمپلنتها را به دو نوع اتصال با پیج و اتصال با چسب دستهبندی کرد.
- پیچی: در این روش که معمولا مناسبتر است، روکش روی اباتمنت پیچ میشود تا کامل در جای خود محکم گردد؛ سپس فضای خالی باقیمانده به وسیله مواد کامپوزیتی پر میشود.
- چسبی: در این روش روکش به وسیله چسبهای محکمی روی اباتمنت فیکس میشوند.
انواع پروتزهای بر پایه ایمپلنت
پروتزهای بر پایه ایمپلنت به دو نوع پروتز ثابت و پروتز متحرک تقسیم میشوند. با توجه به شرایط بیمار یکی از دو انواع ایمپلنت دندان انتخاب شده و آماده سازی پروتز آغاز میشود.
پروتزهای ایمپلنت ثابت
پروتزهایی هستند که با توجه به تعداد دندانهای ثابت و موقعیت فعلی آنها در دهان طراحی شده و سپس با چسب ثابت یا پیچ میشوند. در چنین شرایطی فقط کاشت چند ایمپلنت در هر فک لازم است.
در این روش تعدادی ایمپلنت در هر فک کاشته میشود و پروتز کامل روی آنها نصب میگردد. این پروتزها ثابت هستند و هیچ گونه لقی یا حرکتی در دهان ندارد.
پروتزهای متحرک روی ایمپلنت
این روش درمانی است که بیماران میتوانند هر زمان که بخواهند آن را بردارند، این روش وقتی که تمام دندانها از بین رفته اند انجام میشود.
در صورتی که لثه و استخوان فک بیمار تحلیل رفته باشد و نتواند به خوبی دندان مصنوعی متحرک را نگه دارد، دندانپزشکان توصیه میکنند که ابتدا در هر فک یک یا دو واحد ایمپلنت در فک کاشته شود تا پرتز کامل متحرک بتواند روی آنها قرار گیرد. این باعث پایداری بهتر دندانها نسبت به حالت معمولی بدون ایمپلنت میشود. تعداد پایههای ایمپلنت مورد نیاز در این روش بین ۲ تا ۶ مورد است. این پروتزها را میتوان از دهان خارج کرد و شستشو داد.
بریج بر پایه ایمپلنت
در این روش، وقتی چند دندان پشت سر هم از دست رفته باشند، در جای دندان اول و آخر ایمپلنت قرار میگیرد (یا در یک طرف ایمپلنت کاشته میشود و در طرف دیگر یک دندان سالم تراش میخورد) و یک بریج (نوع پروتز تکهای) روی آنها فیکس میشود. بریجها به صورت ثابت و دائمی در دهان شما قرار میگیرند.
انواع برند ایمپلنت دندان
شرکتهای مختلفی اقدام به تولید ایمپلنت دندان میکنند. بعضی از مرغوبترین انواع برند ایمپلنت دندان که مورد استفاده قرار میگیرد میتواند شامل موارد زیر باشد:
بیشتر بدانید : انواع برند ایمپلنت دندان
- زیمر بیومت (Zimmer Biomet)
- اینترالاک (Intralock)
- اشترامن (Straumann)
- ایمپلنت مدنتیکا (Medintika)
- دنتیوم (Dentium)
- مگاژن (Megagen)
- سوییدن اند مارتینا (Sweden & Martina)
بیشتر بدانید : انواع ایمپلنت ایرانی و قیمت ایمپلنت ایرانی
انواع ایمپلنت بر اساس کشور سازنده
ایمپلنتها توسط کشورهای مختلف و در برندهای زیادی تولید میشوند. بررسی برند انواع ایمپلنت و قیمت و کیفیت آنها میتواند باعث شود که انتخاب مناسبتری داشته باشید.
- ایمپلنت سوییسی: این محصولات باکیفیتترین و شناختهشدهترین ایمپلنتهای جهان هستند که بیشترین استفاده را دارند. برند اشترومن معتبرترین ایمپلنت جهانی است که در این کشور تولید میشود و معمولا به عنوان گرانترین نوع ایمپلنت نیز شناخته میشود.
- ایمپلنت آمریکایی: محصولات آمریکایی نیز جزء بهترین نمونههای ایمپلنت دندان هستند؛ این محصولات معمولا قیمت بالایی دارند.
- ایمپلنت آلمانی: آلمان نیز یکی از بزرگترین صادرکنندگان ایمپلنت است که محصولات بسیار باکیفیتی تولید میکند.
- ایمپلنت کرهای: اگر میخواهید ایمپلنتی را بخرید که تناسبی مناسبی بین قیمت و کیفیت داشته باشد، برندهای کرهای انتخاب ایدهآلی هستند.
- ایمپلنت ایرانی: چند شرکت دانش بنیان ایرانی در دهه اخیر اقدام به تولید ایمپلنت دندان کردهاند که کیفیت نسبتا قابل قبولی دارند. قیمت بسیار پایینتر این محصولات، مزیت رقابتی آنها در برابر محصولات خارجی است.
بهترین نوع ایمپلنت دندان کدام است؟
واقعیت این است که انتخاب بهترین نوع ایمپلنت دندان تا حدودی زیادی به شرایط دهان و دندان و سلامت عمومی شما بستگی دارد؛ بنابراین دندانپزشک شما پس از معاینه، بهترین گزینه را برای شما تجویز خواهد کرد. در صورتی که هیچ گونه مشکلی در تراکم استخوان فک وجود نداشته باشد، لثههای شما سالم باشند و عفونتی ظاهر نشده باشد، بیماریهای زمینهای خاصی ندارید و همچنین از لحاظ هزینه محدودیتی نداشته باشید، بهترین انتخاب شما میتواند شامل ویژگیهای زیر باشد:
- از نظر نوع نصب: داخل استخوانی (اندو استیل)
- از نظر جنس: تیتانیومی
- از نظر شکل بدنه: استوانهای
- از نظر جراحی: دیجیتال و فوری
- از نظر روکش: سرامیکی و PFM
- از نظر کشور سازنده: سوییسی
مراحل نصب ایمپلنت دندان
به طور کلی مراحل نصب ایمپلنت دندان شامل موارد زیر است:
- معاینه سلامت دهان و دندان، عکسبرداری و تعیین ضخامت استخوان فک
- در صورت لزوم، عمل جراحی پیوند استخوان فک
- کاشت فیکسچر (ریشه)
- دوره نقاهت برای ادغام فیکسچر در استخوان فک
- نصب اباتمنت
- نصب روکش
مشاوره تخصصی و رایگان
همین الان با یک کلیک تماس بگیرید
۰۲۱۹۱۰۰۹۹۱۸
جمع بندی
ایمپلنت روشی بسیار کارآمد برای جایگزینی دندانهای از دست رفته است که به شما کمک میکند با یک جراحی نسبتا ساده دندانهای خود را بازیابی کنید. ایمپلنتها انواع گوناگونی دارند که دندانپزشکان، بر اساس شرایط دهان و دندان شما بهترین نوع آن را پیشنهاد میکنند. ایمپلنتها از نظر نحوه نصب میتوانند به چند دسته مهم داخل استخوانی، خارج استخوانی، زیگوماتیک و مینی ایمپلنت تقسیم میشوند که بر اساس ضخامت استخوان فک شما میتوانند مورد استفاده قرار گیرند.
همچنین انواع ایمپلنت دندان از لحاظ نوع جراحی نیز به دو دسته کلی فوری و دو مرحلهای تقسیم میشوند که در صورت مساعد بودن شرایط، کاشت فوری مناسبتر است. ایمپلنتها از لحاظ جنس نیز به دو دسته تیتانیومی و زیرکونیومی تقسیم میشوند که تیتانیوم استحکام بیشتر و زیرکونیم سازگاری بالاتری دارد. در صورتی که به اطلاعات بیشتری در مورد ایمپلنتها و قیمت بهترین نوع ایمپلنت دندان نیاز دارید با ما تماس بگیرید..