ایمپلنت دندان چیست؟ مراحل+ فیلم

لبخند اولین چیزی است که در برخورد با دیگران جلب توجه می‌کند؛ بنابراین، داشتن دندان‌‌های سالم بسیار مهم است. با گذشت زمان، ممکن است دندان‌ها دچار آسیب شده و غیرقابل ترمیم باشند. در این مواقع، ایمپلنت دندان به‌ عنوان بهترین روش جایگزینی دندان‌ها معرفی می‌شود.

فرآیند ایمپلنت دندان شامل جایگزینی ریشه‌ دندان با پایه‌ فلزی است که بر روی آن یک تاج سرامیکی قرار می‌گیرد و به بازیابی دندان‌های از دست‌رفته کمک می‌کند. در ادامه، مراحل کاشت دندان با ایمپلنت را به طور مفصل بررسی می‌کنیم و با مزایا، معایب و انواع آن آشنا می‌شویم. همچنین در این مقاله به تمامی سوالات شما در مورد ایمپلنت پاسخ داده شده است.

چرا کلینیک سریتا؟

مشاوره رایگان

ابتدا متخصصان دندانپزشک ما، سلامت دندان‌هایتان را بررسی می‌کنند.

پرداخت اقساطی

نگران مخارج درمان نباشید. می‌توانید هزینه را به‌صورت اقساطی پرداخت کنید.

پزشکان متخصص

از همکاری یک تیم دندانپزشکی متخصص در کلینیک سریتا بهره‌مند می‌شوید.

ضمانت خدمات

قبل از اینکه درمان شما شروع شود، از سریتا ضمانت‌نامه کتبی می‌گیرید.

ایمپلنت چیست؟

در حال حاضر، بهترین جایگزین دندان که تمامی قابلیت‌ها را در عالی‌ترین سطح تأمین می‌کند، ایمپلنت است. و اما در پاسخ به سوال ایمپلنت چیست؟ باید بگوییم؛ ایمپلنت دندان یک پیچ تیتانیومی است که مستقیماً در استخوان فک قرار می‌گیرد و جایگزین ریشه دندان از دست‌رفته می‌شود. پس از کاشت ایمپلنت، استخوان اطراف با آن جوش می‌خورد و آن را محکم در جای خود نگه می‌دارد. سپس یک روکش که از لحاظ رنگ و شکل مشابه دندان‌های طبیعی شماست، بر روی آن نصب می‌شود.

اجزای ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چه اجزائی دارد؟

  • فیکسچر: یک پیچ تیتانیومی که به جای ریشه دندان از دست رفته در استخوان فک کاشته می‌شود.
  • اباتمنت: قطعه‌ای از تیتانیوم که به ایمپلنت پیچ می‌شود و به عنوان پایه‌ای برای روکش عمل می‌کند.
  • تاج دندان (روکش): بخش قابل مشاهده که جایگزین تاج دندان از دست رفته می‌شود.

ایمپلنت دندان چه مزایایی دارد؟

  • جلوگیری از تحلیل استخوان و افتادگی صورت
  • پیشگیری از پوسیدگی دندان و فرسایش لثه
  • بهبود عملکرد جویدن و گفتار
  • دوام طولانی‌مدت
  • زیبایی طبیعی، راحتی و ثبات
  • افزایش اعتماد به نفس

نمونه کار ایمپلنت دندان در کلینیک سریتا

نمونه کار ایمپلنت دندان
نمونه کار ایمپبنت دندان

چه تعداد ایمپلنت نیاز داریم؟

فیلم مراحل یک ایمپلنت با روکش

فیلم مراحل ایمپلنت چند دندان با بریج

فیلم ایمپلنت فک کامل با اوردنچر

اگر چند دندان کنار هم از دست رفته باشند، نیازی نیست به ازای هرکدام یک فیکسچر داخل استخوان فک قرار بگیرد. برای مثال، برای ایمپلنت سه دندان کنار هم، می‌توانیم دو فیکسچر با فاصله بگذاریم و سه روکش متصل به هم روی آن‌ها نصب کنیم، به‌طوری که روکش وسطی روی لثه قرار بگیرد و با اتصال به روکش‌های مجاور، مقاومت خود را حفظ کند. به این روکش‌های متصل به هم بریج یا پل گفته می‌شود. در واقع، ما دو فیکسچر را به‌صورت ستون و پایه قرار داده‌ایم و با روکش از یکی به دیگری پل زده‌ایم.

چند ایمپلنت برای کل دهان نیاز است؟

در بی‌دندانی‌های کامل، دو روش برای جایگزینی کل دندان‌های فک با ایمپلنت وجود دارد.

بریج

  1. در این روش، ۶ الی ۸ فیکسچر (پایه) در هر فک قرار می‌گیرد و ۱۲ الی ۱۴ روکش سرامیکی به‌صورت بریج (پل) به‌طور ثابت روی پایه‌ها نصب می‌شوند. این روش به دلیل پایه‌های بیشتر و روکش‌های ثابت سرامیکی، جویدن غذا بسیار راحت است و تا حدود ۹۵ درصد مشابه دندان‌های طبیعی عمل می‌کند.

اوردنچر

  1. در این روش، در هر فک ۲ الی ۴ فیکسچر (پایه) قرار می‌گیرد و پروتزی شبیه به دندان مصنوعی (از جنس آکریل با لثه‌های صورتی) برای نصب روی پایه‌ها ساخته می‌شود که به آن اوردنچر (دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت) گفته می‌شود. 

انتخاب طرح درمان بریج یا اوردنچر بستگی به شرایط هر فرد دارد که توسط دندانپزشک مشخص خواهد شد.

انواع ایمپلنت دندان

انواع مختلفی از ایمپلنت‌های دندانی وجود دارد که هر کدام برای شرایط خاص و نیازهای مختلف بیمار مناسب هستند. در زیر به برخی از انواع رایج آن‌ها اشاره می‌کنیم:

بر اساس نوع ساختار و مواد:

  • ایمپلنت تیتانیومی: ایمپلنت‌هایی ساخته شده از تیتانیوم که بسیار مقاوم و ماندگار هستند.
  • ایمپلنت زیرکونیا: گزینه‌ای جایگزین برای تیتانیوم، که به دلیل رنگ سفید طبیعی‌تر و ضد حساسیت بودن محبوب است.

بر اساس طراحی و اندازه:

ایمپلنت پایه استوانه‌ای (endosteal):

ایمپلنت‌هایی که مستقیماً درون استخوان فک قرار می‌گیرند.

ایمپلنت صفحه‌ای (subperiosteal):

ایمپلنت‌هایی که زیر لثه و روی استخوان فک نصب می‌شوند.

مینی ایمپلنت‌ها:

با قطر کمتر از ایمپلنت‌های استاندارد برای استفاده در نواحی با عرض استخوان کمتر.

بر اساس تعداد پایه‌ها:

  • All-on-4 ایمپلنتایمپلنت All-on-4: استفاده از چهار ایمپلنت برای نصب کلی دندان‌های یک فک.
  • All-on-6 ایمپلنتایمپلنت All-on-6: استفاده از شش ایمپلنت برای افزایش پایداری دندان‌های نصب‌شده در یک فک.

بر اساس فناوری و تکنیک‌های جراحی:

ایمپلنت دیجیتال

در روش سنتی، ابتدا جراح به‌صورت چشمی و تقریبی پایه‌های ایمپلنت را درون لثه قرار می‌دهد و تیم پروتز مجبور است از این پایه‌ها تبعیت کند و در طراحی پروتز دستشان باز نیست تا استانداردها را رعایت کنند.

اما در روش دیجیتال با مهندسی معکوس، ابتدا پروتز در ایده‌آل‌ترین حالت ممکن به‌صورت مجازی طراحی می‌شود و سپس پایه‌ها به‌صورت مجازی زیر پروتز قرار می‌گیرند و تنظیم می‌شوند. نهایتاً یک راهنمای جراحی (سرجیکال گاید) برای جراح ساخته می‌شود تا با آن راهنما، پایه‌ها را دقیقاً در همان نواحی و با همان زوایا قرار دهد تا پروتز به راحتی بتواند استانداردهای ممکن را رعایت کند و بهترین نتیجه ممکن در بلندمدت از کل درمان حاصل شود.

جراحی دیجیتال ایمپلنت کاملاً به شرایط بافت‌ها بستگی دارد و همیشه امکان‌پذیر نیست. در جراحی دیجیتال نیازی به برش دادن و شکافتن لثه و بخیه وجود ندارد و با یک پانچ کوچک در ناحیه بی‌دندانی، دسترسی برای کاشت ایمپلنت ایجاد می‌شود. به همین خاطر درد و خونریزی در این روش تقریباً به صفر می‌رسد.

ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری در دو مرحله از ایمپلنت تعریف می‌شود:

مرحله اول شامل کشیدن دندان و کاشت پایه ایمپلنت است. اگر دندان عفونی نباشد و شرایط لثه و استخوان برای کاشت فیکسچر مناسب باشد، ایمپلنت بلافاصله پس از کشیدن دندان کاشته می‌شود.

مرحله دوم مرحله پروتز (روکش ایمپلنت) است. اگر شرایط برای نصب فوری پروتز مهیا باشد، قطعات از قبل توسط دستگاه‌های دیجیتال ساخته و آماده می‌شوند. در روز انجام کار، پایه‌ها داخل استخوان فک قرار می‌گیرند و بلافاصله پروتز روی آن‌ها نصب می‌شود.

ایمپلنت زیگوماتیک چیست و چه کاربردی دارد؟

زایگوما یا استخوان گونه، استخوانی ضخیم و قدرتمند در ناحیه گونه‌ها است. هنگامی که استخوان فک بالا به‌شدت تحلیل رفته و شرایط مناسب برای ایمپلنت ندارد، روش متداول استفاده از پیوند استخوان است که معمولاً طول درمان را افزایش می‌دهد. اما یک روش جایگزین پیوند استخوان، استفاده از استخوان زایگوما برای کاشت ایمپلنت است. در این روش، ایمپلنت‌های مخصوص و بلندتر از ایمپلنت‌های معمولی توسط جراح در داخل استخوان گونه کاشته می‌شوند و نیاز به پیوند استخوان و طولانی شدن درمان را از بین می‌برند. این جراحی مهارت بسیار زیادی می‌طلبد و باید حتماً توسط جراح مجرب انجام شود.

کاشت ایمپلنت لیزری

لیزر در دندانپزشکی یک ابزار کمکی است و نقش بنیادی ندارد، اما می‌تواند برخی مراحل درمان را سریع‌تر و راحت‌تر کند. در کاشت ایمپلنت نیز لیزر می‌تواند در مراحلی مانند برش‌های جراحی و اصلاحات بافتی استفاده شود. استفاده از لیزر باعث کاهش عوارض بعد از جراحی، تسریع ترمیم بافت‌ها، کاهش خونریزی، بهبود دید جراح و راحتی بیشتر بیمار پس از جراحی می‌شود. مطالعات نشان داده‌اند که تاباندن لیزر کم‌توان به ایمپلنت می‌تواند فرآیند اسئواینتگریشن (جوش خوردن فیکسچر به استخوان فک) را تسریع کند.

جراحی ایمپلنت یک مرحله‌ای چیست؟

در این روش، هیلینگ اباتمنت (پیچ موقت) در همان روز کاشت ایمپلنت نصب می‌شود و بلافاصله بر روی سطح لثه قرار می‌گیرد. این پیچ به فرم‌دهی لثه در دوره‌ای دو تا چهار هفته‌ای کمک می‌کند و نیازی به جراحی مجدد نیست.

جراحی ایمپلنت دو مرحله‌ای چیست؟

ابتدا پیچ کاور اسکرو بر روی فیکسچر بسته شده و زیر لثه قرار می‌گیرد. پس از گذشت دو تا چهار هفته، پیچ هیلینگ اباتمنت برای آغاز فرم‌دهی لثه نصب می‌شود. این کار اجازه می‌دهد که لثه و استخوان قبل از نصب پروتزهای نهایی به خوبی بهبود یابند.

فیلم مراحل ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چه مراحلی دارد؟

ایمپلنت شامل مراحل مختلفی است که به دقت و با توجه به وضعیت بیمار انجام می‌شود. این مراحل به شرح زیر است:

معاینه و برنامه ریزیمرحله اول: معاینه و برنامه‌ریزی درمان

ابتدا، دندانپزشک یک معاینه کامل از دهان و دندان‌های بیمار انجام می‌دهد. این مرحله شامل بررسی وضعیت سلامت عمومی بیمار، انجام رادیوگرافی‌ها و گاهی اوقات سی‌تی اسکن برای ارزیابی کیفیت و کمیت استخوان فک است. در نهایت بر اساس نتایج معاینات، برنامه درمانی مناسب تعیین می‌شود.

کشیدن دندان قیبل از ایمپلنتمرحله دوم: کشیدن دندان

اگر دندان آسیب‌دیده یا پوسیده‌ای در محل ایمپلنت وجود داشته باشد، باید قبل از جراحی ایمپلنت، این دندان کشیده شود. این کار معمولاً تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود و ممکن است نیاز به زمان بهبودی قبل از جایگذاری ایمپلنت داشته باشد.

بازسازی استخوان قبل از ایمپلنتمرحله سوم: بازسازی استخوان (در صورت نیاز)

در صورتی که استخوان فک بیمار برای جایگذاری ایمپلنت کافی نباشد، نیاز به بازسازی استخوان وجود دارد. در این مرحله، از پودر استخوان یا مواد جایگزین استخوانی برای تقویت و افزایش حجم استخوان فک استفاده می‌شود. این فرایند ممکن است نیاز به چند ماه زمان برای بهبودی و ادغام مواد با استخوان طبیعی داشته باشد.

جراجی ایمپلنتمرحله چهارم: جراحی ایمپلنت

در این مرحله، پیچ تیتانیومی ( فیکسچر ایمپلنت) به عنوان ریشه مصنوعی دندان در استخوان فک جایگذاری می‌شود. این جراحی معمولاً تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. پس از جایگذاری ایمپلنت، یک دوره بهبودی نیاز است تا ایمپلنت با استخوان فک جوش بخورد (فرایند استئواینتگریشن). این دوره معمولاً چند ماه طول می‌کشد.

همچنین فیکسچر، یک درپوش موقت به نام هیلینگ اباتمنت دارد که پس از کاشت پایه روی سطح لثه قرار می‌گیرد و برای مراحل پروتزی به دندان‌پزشک دسترسی می‌دهد تا بتواند بدون شکافتن لثه روی پایه کار کند. بستن هیلینگ بسته به شرایط دهانی بیمار در همان جلسه کاشت پایه یا بعد از یک فاصله زمانی انجام می‌شود که خود در تعداد مراحل تاثیرگذار است. 

بخیه ایمپلنت نیز در اغلب مواقع جذبی است و نیازی به کشیدن آن نیست. در صورتی که بخیه‌ها جذبی نباشند، بهترین زمان برای کشیدن بخیه ایمپلنت، دو تا سه هفته بعد از جراحی است.

اتصال اباتمنتمرحله پنجم: اتصال اباتمنت

پس از بهبود کامل و جوش خوردن ایمپلنت با استخوان، مرحله بعدی شامل اتصال اباتمنت است. اباتمنت قطعه‌ای است که به ایمپلنت متصل شده و پایه‌ای برای قرار دادن روکش ایمپلنت فراهم می‌کند. در این مرحله، لثه به‌طور جزئی باز می‌شود تا اباتمنت به ایمپلنت متصل گردد.

طراحی لبخندمرحله ششم: قالب‌گیری و طراحی لبخند

قبل از ساخت تاج نهایی، از دهان بیمار قالب‌گیری می‌شود تا روکش‌ها به طور دقیق و هماهنگ با سایر دندان‌ها ساخته شوند. طراحی لبخند شامل ارزیابی شکل، اندازه و رنگ دندان‌ها است تا نتیجه نهایی طبیعی و زیبا باشد. این مرحله اهمیت زیادی در ایجاد یک لبخند هماهنگ و متناسب دارد. گاهی اوقات بعد از قالب‌گیری ایمپلنت، پروتز در لابراتوار ساخته شده و در جلسه بعد روی ایمپلنت نصب می‌شود. اما گاهی لازم است چندین مرتبه قطعات مختلف داخل دهان بسته و امتحان شوند و سپس به لابراتوار ارسال شوند تا مراحل پروتز قدم به قدم پیش برود.

نصب رروکش موقتمرحله هفتم: نصب روکش موقت

در برخی موارد، قبل از نصب تاج دائمی، از روکش موقت استفاده می‌شود. این روکش موقت به حفاظت از ایمپلنت و لثه‌ها کمک می‌کند و به بیمار امکان می‌دهد تا به تدریج به احساس و عملکرد دندان جدید عادت کند. روکش موقت معمولاً چند هفته تا چند ماه باقی می‌ماند تا ایمپلنت به خوبی تثبیت شود.

مرحله گذاشتن روکش ایمپلنتمرحله هشتم: مرحله گذاشتن روکش ایمپلنت

پس از آماده شدن قالب‌ها و طراحی لبخند، تاج دندان ساخته می‌شود. پس از آماده شدن تاج، آن را به اباتمنت متصل می‌کنند. فاصله زمانی بین مراحل جراحی و نصب روکش بسته به شرایط، بین چند روز تا چند ماه متغیر است.

مراحل ایمپلنت دندان به دقت و مهارت دندانپزشک نیاز دارد و هر مرحله باید با دقت و رعایت اصول بهداشتی انجام شود تا نتیجه مطلوب حاصل شود. با رعایت مراقبت‌های لازم، ایمپلنت دندان می‌تواند تا سال‌ها کارایی و زیبایی خود را حفظ کند.

مراحل ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد ؟

در علم پزشکی زمان قطعی برای درمان‌ها وجود ندارد و در درمان ایمپلنت دندان نیز آنچه طول مدت درمان را با عدم قطعیت مواجه می‌کند، پاسخ سیستم ایمنی بدن بیمار است. از این رو، پیش‌بینی طول درمان همواره حدودی بوده و ممکن است تغییر کند.

به طور کلی، اگر شرایط استخوان فک برای قرار دادن فیکسچرها (پایه‌های ایمپلنت) مساعد باشد، کاشت پایه‌ها می‌تواند در یک جلسه انجام شود. اما اگر نیاز به بازسازی (پیوند) بافت‌های استخوان و لثه وجود داشته باشد، فاصله بین بازسازی تا کاشت پایه در اغلب موارد می‌تواند بین ۲ تا ۶ ماه متفاوت باشد.

فاصله زمانی بین کاشت پایه‌ها و قالب‌گیری برای روکش‌ها نیز وابسته به شرایط استخوان و لثه و حتی شرایط بالینی افراد است. بنابراین، مرحله روکش می‌تواند بلافاصله بعد از کاشت پایه‌ها یا چند روز بعد از آن انجام شود، یا حتی ممکن است نیاز باشد یک فاصله زمانی بین کاشت و روکش در نظر بگیریم که این فاصله در اغلب مواقع بین ۳ تا ۶ ماه است.

در نهایت تعداد جلسات ایمپلنت بسته به پیچیدگی کار می‌تواند از ۲ تا ۸ جلسه متغیر باشد.

مشاوره رایگان ایمپلنت دندان

پرداخت اقساط + ضمانت کتبی + مشاوره رایگان

مدت زمان ایمپلنت فوری چقدر است؟

زمانی که شرایط لثه، استخوان، سیستم دهانی و دندانی، و سیستم داخلی و بالینی بدن فرد برای ایمپلنت‌های فوری مساعد باشد، از این تکنیک استفاده می‌شود. در این تکنیک، قبل از جلسه درمانی، اطلاعاتی از دهان و فک بیمار با دستگاه‌های دیجیتال به نرم‌افزارهای تخصصی منتقل می‌شود. کار نهایی به‌طور کامل به‌صورت مجازی طراحی می‌شود و سپس با کمک پرینترهای سه‌بعدی و دستگاه‌های تراش صنعتی مخصوص، تمام قطعات ساخته و آماده می‌شوند. به این مجموعه تجهیزات کد-کم گفته می‌شود.

پس از آماده‌سازی قطعات، بیمار جهت انجام درمان به کلینیک دعوت شده و در یک جلسه تمام مراحل انجام و تمام قطعات نصب می‌شوند. گاهی در این تکنیک لازم است مراحلی به کل پروسه اضافه شود که تعداد جلسات را به دو یا سه جلسه و طول کل درمان را به یک تا دو هفته تغییر می‌دهد.

ایمپلنت کل دندان ها
ایمپلنت کل دندان‌ها
ایمپلنت فک بالا
ایمپلنت فک بالا
ایمپلنت فک بالا
ایمپلنت فک بالا

چه مدت بعد از کشیدن دندان باید ایمپلنت کرد؟

اگر شرایط مناسب باشد، بهترین زمان برای کاشت ایمپلنت بلافاصله پس از کشیدن دندان است. اما اگر به دلیل ضعف بافتی، عفونت یا دلایل دیگر، کاشت بلافاصله امکان‌پذیر نباشد، بهترین زمان ایمپلنت دو ماه پس از کشیدن دندان خواهد بود. در برخی موارد نیز نیاز به پیوند استخوان وسیع است که ممکن است طول درمان را حتی تا ۶ ماه یا بیشتر افزایش دهد.

مطالعات نشان داده‌اند که میزان قابل ملاحظه تحلیل بافت‌ها، شش ماه تا یک سال پس از کشیدن دندان اتفاق می‌افتد. بنابراین، بهتر است قبل از این زمان ایمپلنت انجام شود.

هر چه زمان بیشتری از کشیدن دندان بگذرد، بافت‌ها دچار تحلیل بیشتری می‌شوند و دندان‌های مجاور و مقابل به سمت فضای بی‌دندانی حرکت کرده و شرایط را برای یک ایمپلنت استاندارد نامساعد می‌کنند. این موضوع باعث می‌شود نتیجه نهایی درمان ایده‌آل نباشد و حتی گاهی اقدامات اضافی، زمان و هزینه بیشتری را به بیمار تحمیل کند.

قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟

قیمت ایمپلنت بستگی به نوع ایمپلنت، تعداد دندان‌های مورد نیاز، و پیچیدگی جراحی دارد. جدول زیر شامل محدوده قیمت‌های مختلف برای ایمپلنت دندان است:

برند ایمپلنتکشور سازندهقیمت  (تومان)
Cor1کره9,900,000
NeoDent سوئیس برزیل16,500,000
digital NeoDentسوئیس برزیل18,500,000
Beguآلمان19,900,000
digital Beguآلمان21,900,000
Straumann digital itiسوئیس36,000,000
Straumann SLActive itiسوئیس48,000,000
Straumann SLActive digital itiسوئیس50,000,000
digital Straumann iti roxalidسوئیس50,000,000
Straumann Itiسوئیس34,000,000
Straumann iti roxalidسوئیس34,000,000
ایمپلنت اقساطی با سریتا

اقساط 6-10-12-18-24 ماهه + ضمانت کتبی + مشاوره رایگان

برای ایمپلنت دندان چه جراحی‌هایی لازم است؟

برای قرار دادن پایه ایمپلنت در استخوان فک، این استخوان باید از دو جنبه شرایط مناسبی داشته باشد: کیفیت و کمیت.

کیفیت نشان‌دهنده تراکم استخوان است و منظور از کمیت، ابعاد مناسب استخوان (ارتفاع و قطر) است. اگر هر یک از این فاکتورها کمتر از حد استاندارد باشد، باید با تکنیک‌های بازسازی استخوان به حد مطلوب برسد و سپس ایمپلنت انجام شود.

جراحی سینوس لیفت open و close

در نواحی خلفی فک بالا، حفرات بزرگی به نام سینوس‌های فکی قرار دارند که به حفره بینی متصل هستند و آسیب دیدن آن‌ها می‌تواند باعث سینوزیت یا سایر اختلالات سینوسی شود. آناتومی سینوس‌ها در افراد مختلف متفاوت است. اگر گسترش سینوس باعث کاهش ارتفاع استخوان فک شده باشد، باید با تکنیک سینوس لیفت کف سینوس را بالا ببریم تا ایمپلنتی که در آن ناحیه قرار می‌گیرد وارد سینوس نشود.

اگر این جابجایی در حد دو تا سه میلی‌متر باشد، از تکنیکی به نام closed sinus lift استفاده می‌شود که در آن نیازی به باز کردن دیواره کناری سینوس نیست و دسترسی برای این کار از ناحیه انتهایی ایمپلنت (قسمت اپیکالی) ایجاد می‌شود.

اگر لازم باشد بیش از چهار تا پنج میلی‌متر کف سینوس را بالا ببریم، از تکنیک open sinus lift استفاده می‌کنیم. در ایران، متداول‌ترین روش برای این کار تکنیک window است؛ به این معنی که پنجره‌ای روی دیواره جانبی سینوس از داخل دهان باز می‌شود و جراح از طریق این پنجره به غشا کف سینوس دسترسی پیدا می‌کند، آن را بالا می‌برد و زیر آن را با پودر استخوان پر می‌کند.

جراحی پیوند استخوان GBR

پیوند استخوان (GBR (Guided Bone Regeneration یک روش جراحی برای بازسازی و افزایش حجم استخوان فک است. در این روش به کمک پودر استخوان و ممبران می‌توانیم تراکم و یا قطر استخوان را افزایش دهیم.

مراقبت‌های بعد از ایمپلنت چه چیزهایی هستند؟

مراقبت‌های بعد از ایمپلنت بسیار مهم هستند تا ایمپلنت به خوبی بهبود یابد و ماندگاری بالایی داشته باشد. در زیر به برخی از نکات مراقبتی اشاره می‌کنیم:

مراقبت های بعد از ایمپلنت1. مراقبت‌های فوری بعد از جراحی ایمپلنت

  • استراحت: پس از جراحی، به مدت 24 ساعت استراحت کامل داشته باشید و از فعالیت‌های سنگین پرهیز کنید.
  • کمپرس گرم بعد از ایمپلنت: استفاده از کمپرس گرم می‌تواند به کاهش درد و التهاب کمک کند. این کار باید با دقت انجام شود و از تماس مستقیم با محل جراحی جلوگیری شود.
  • تغذیه: از مصرف غذاهای سخت و داغ خودداری کنید. غذاهای نرم و سرد مانند ماست، بستنی و سوپ ولرم مصرف کنید تا به ناحیه جراحی آسیب نرسد.

رعایت بهداشت دهان و دندان2. بهداشت دهان و دندان

  • مسواک زدن بعد از ایمپلنت: از مسواک‌های نرم و به آرامی استفاده کنید تا به ناحیه جراحی آسیب نرسد. مناطق اطراف ایمپلنت را با دقت و بدون فشار تمیز کنید.
  • دهانشویه بعد از ایمپلنت: استفاده از دهانشویه‌های ضدعفونی‌کننده مانند کلرهگزیدین برای کاهش باکتری‌ها و جلوگیری از عفونت توصیه می‌شود.
  • نخ دندان: به آرامی از نخ دندان برای تمیز کردن فواصل بین دندان‌ها استفاده کنید. دقت کنید که به ناحیه جراحی فشار وارد نشود.
  • آب نمک بعد از ایمپلنت: استفاده از آب نمک برای شستشوی دهان بعد از ایمپلنت به کاهش التهاب و جلوگیری از عفونت کمک می‌کند. شستشو با آب نمک باید به آرامی و بدون ایجاد فشار زیاد انجام شود.

کنترل درد و تورم3.کنترل درد و تورم

  • شب‌های اول بعد از جراحی از بالش بلند استفاده کنید تا سطح سر بالاتر از بدن باشد.
  • در ۲۴ ساعت اول از کمپرس سرد، و بعد از ۴۸ ساعت در صورت وجود تورم از کمپرس گرم استفاده کنید. توجه: در ۲۴ ساعت دوم از هیچ نوع کمپرسی استفاده نشود.
  • مصرف به موقع داروهای تجویز شده توسط جراح کمک زیادی به کنترل درد می‌کند.
  • بهترین زمان برای چکاپ و برداشتن بخیه‌ها (در صورتی که جذبی نباشند) دو تا سه هفته بعد از جراحی است.
  • تا دو هفته بعد از جراحی، کشش شدید عضلات صورت می‌تواند منجر به باز شدن زخم‌ها شود؛ بنابراین، صحبت کردن، خندیدن و خمیازه کشیدن باید با ملاحظه انجام شود.
  • ۲۴ ساعت بعد از جراحی، دندان‌های سایر نواحی به آرامی با مسواک نرم تمیز شوند. عدم رعایت بهداشت و تجمع باکتری یکی از دلایل درد، التهاب، عفونت و شکست درمان است.

پیشگیری از عفونت4. پیشگیری از عفونت

  • آنتی‌بیوتیک‌ها: در صورت تجویز آنتی‌بیوتیک توسط پزشک، داروها را به طور کامل و منظم مصرف کنید تا از عفونت جلوگیری شود.
  • رعایت بهداشت: دست‌های خود را قبل از لمس ناحیه جراحی بشویید و از تماس غیرضروری با محل جراحی خودداری کنید.

فعالیت های روزانه بعد از ایمپلنت5. فعالیت‌های روزانه

  • فعالیت‌های فیزیکی: از فعالیت‌های سنگین و ورزش‌های شدید برای چند روز پس از جراحی خودداری کنید. پیاده‌روی سبک بدون ایجاد فشار روی ناحیه جراحی مشکلی ندارد.
  • خواب: هنگام خوابیدن سر خود را با استفاده از چند بالش بالاتر از سطح بدن قرار دهید تا تورم کاهش یابد.
  • حرف زدن بعد از جراحی ایمپلنت: تا چند ساعت بعد از جراحی بهتر است کمتر حرف بزنید تا فشار کمتری به محل جراحی وارد شود. این کار به کاهش خونریزی و التهاب کمک می‌کند و به بهبود سریع‌تر جراحی کمک می‌کند.

عادات غذایی بعد از ایمپلنت6. عادات غذایی

  • اجتناب از مواد تحریک‌کننده: از مصرف مواد غذایی تحریک‌کننده مانند غذاهای تند، اسیدی و الکلی خودداری کنید.
  • نوشیدنی‌ها: از مصرف نوشیدنی‌های داغ، الکلی و نوشابه‌های گازدار پرهیز کنید. آب و نوشیدنی‌های خنک توصیه می‌شوند.

پیگیری های پزشکی7. پیگیری‌های پزشکی

  • مراجعات دوره‌ای: به توصیه‌های پزشک خود عمل کنید و برای مراجعات دوره‌ای به مطب دندان‌پزشک بروید تا از بهبود کامل و صحیح ایمپلنت اطمینان حاصل شود.
  • گزارش مشکلات: در صورت بروز هرگونه مشکل یا عوارض غیر عادی مانند درد شدید، خونریزی یا تورم غیر معمول، بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید.

پرهیز از عادات مضر8. پرهیز از عادات مضر

  • دخانیات و الکل: مصرف دخانیات تا دو ماه و مصرف الکل تا سه ماه بعد از جراحی ایمپلنت باعث خونریزی و عفونت ناحیه درمان خواهد شد. پس از این مدت نیز، مصرف زیاد این مواد باعث شکست درمان خواهد شد.
  • جلوگیری از فشار: از جویدن غذاهای سخت و فشار آوردن به ناحیه جراحی خودداری کنید تا ایمپلنت به خوبی بهبود یابد.

رعایت دستورات پزشک9. رعایت دستورات پزشک

  • دستورالعمل‌های خاص: به دقت به تمامی دستورالعمل‌های پزشک خود عمل کنید و هرگونه سوال یا نگرانی را با او در میان بگذارید.

با رعایت این مراقبت‌ها، می‌توانید از موفقیت و دوام طولانی‌مدت ایمپلنت دندانی خود اطمینان حاصل کنید و به بهبود سریع‌تر و راحت‌تر خود کمک کنید.

عکس قبل از ایمپلنت دندان جلو
قبل از ایمپلنت دندان جلو
ایمپلنت دندان در کلینیک سریتا
رضایت از ایمپلنت دندان در سریتا
عکس بعد از ایمپلنت دندان جلو
بعد از ایمپلنت دندان جلو

بعد از ایمپلنت چند روز آنتی بیوتیک بخوریم؟

مصرف آنتی بیوتیک حداقل به مدت 5 تا 7 روز بعد از جراحی توصیه می‌شود و گاهی لازم هست که مدت زمان بیشتری نیز ادامه پیدا کند تا از عفونت جلوگیری شود. پزشک ممکن است بسته به وضعیت خاص بیمار، مدت زمان دقیق و نوع آنتی بیوتیک را تعیین کند. رعایت دقیق دستورات پزشک در مصرف آنتی بیوتیک‌ها بسیار مهم است.

بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت ایمپلنت چیست؟

به‌طور کلی برای عفونت‌های ناحیه دهان و دندان گروه پنی‌سیلین‌ها تجویز می‌شوند؛ عموماً آموکسی‌سیلین. در مواردی که باکتری‌های بی‌هوازی نیز در عفونت دخیل هستند، مترونیدازول باید به آموکسی‌سیلین اضافه شود. در نوع خاص و پیچیده‌ای از عفونت، تتراسایکلین تجویز می‌شود. اگر بیمار به گروه پنی‌سیلین‌ها حساس باشد، کلیندامایسین به جای آن تجویز می‌شود. 

انواع دیگری از آنتی‌بیوتیک‌ها از قبیل آزیترومایسین، کوآموکسی‌کلاو، سفالکسین، تاوانکس و ... نیز در موارد خاص تجویز می‌گردند. انتخاب نوع، دوز مصرفی و مدت مصرف آنتی‌بیوتیک حتماً باید توسط پزشک انجام شود؛ در غیر این صورت می‌تواند عواقب سختی به دنبال داشته باشد.

آیا امکان پیاده روی بعد از ایمپلنت وجود دارد؟

بهتر است در ۴۸ ساعت اول فعالیت بدنی محدود به کارهای ضروری باشد و از فعالیت بیشتر خودداری شود. هر فعالیتی در ۴۸ ساعت اول می‌تواند باعث تشدید خونریزی شود.

آیا استحمام بعد از ایمپلنت مجاز است؟

به شرط رعایت چند نکته، بله. در غیر این صورت، خیر.

اول این‌که در ۴۸ ساعت اول، گرما و فعالیت بدنی خونریزی را تحریک می‌کند. بنابراین، اگر از آب خنک استفاده شود و هوای حمام معتدل باشد و بیمار زیاد تحرک نداشته باشد، مانعی ندارد.

دوم این‌که، هرگونه فشار و ضربه روی صورت و فک می‌تواند آسیب‌رسان باشد. بنابراین، باید از این موارد پرهیز شود.

سوم این‌که، تف کردن بزاق در ۴۸ ساعت اول باعث خونریزی می‌شود. در مواردی که سینوس لیفت انجام شده، فین کردن تا ۶ هفته ممنوع است و بنابراین باید از این موارد پرهیز شود.

ایمپلنت اقساطی

اقساط 6-10-12-18-24 ماهه + ضمانت کتبی + مشاوره رایگان

بعد از ایمپلنت چه بخوریم؟

توصیه می‌شود تا دو هفته غذاهای نرم و میکس‌شده مانند فرنی و سوپ مصرف کنید. خوردن بستنی بعد از جراحی ایمپلنت می‌تواند به کاهش درد و التهاب کمک کند. همچنین در 48 ساعت اول نباید غذا و نوشیدنی‌های داغ و گرم میل شود.

برای جوش خوردن بخیه لثه چی بخوریم؟

غذاهای غنی از ویتامین C و پروتئین مانند مرکبات و گوشت‌های بدون چربی به جوش خوردن بخیه لثه کمک می‌کنند. این مواد مغذی به بهبود سریع‌تر بافت‌های آسیب دیده و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند.

برای خونریزی بعد از ایمپلنت چه کنیم؟

گاز استریلی که جراح روی ناحیه جراحی قرار داده را تا یک ساعت با فشار ملایم نگه دارید و سپس به آرامی از روی زخم بردارید. اگر گاز استریل با شدت برداشته شود، لخته خون ایجاد شده کنده شده و دوباره خونریزی شروع می‌شود. 

برای کاهش خونریزی می‌توانید در 24 ساعت اول از کمپرس سرد استفاده کنید. (۱۰ دقیقه بگذارید و ۱۰ دقیقه بردارید)

تا ۸ ساعت پس از جراحی باید از شستشوی دهان خودداری کنید. بعد از ۸ ساعت، شستشو باید بسیار ملایم و با مایعات خنک یا دهانشویه تجویز شده توسط پزشک انجام شود.

تا دو هفته باید از برخورد مسواک با ناحیه جراحی خودداری کنید.

مصرف دخانیات و الکل نیز باعث افزایش خونریزی می‌شود.

رضایت مشتریان از خدمات کلینیک سریتا
نمونه کارهای ایمپلنت دندان کلینیک سریتا

درد بعد از ایمپلنت دندان چند روز طول میکشد؟

بعد از ایمپلنت چند روز درد داریم و این درد معمولاً بین 3 تا 5 روز کاهش می‌یابد. درد اولیه ناشی از جراحی و التهاب طبیعی است و با گذشت زمان بهبود می‌یابد. استفاده از مسکن‌های تجویز شده توسط پزشک و رعایت دستورالعمل‌های مراقبتی می‌تواند به کاهش درد کمک کند.

 علت درد ایمپلنت بعد از یکسال چیست؟

درد ایمپلنت بعد از یک سال می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. برای تشخیص دقیق علت، ضروری است که معاینات بالینی و بررسی‌های رادیوگرافی تشخیصی انجام شوند:

التهاب لثه: خود ایمپلنت حس ندارد، بنابراین ممکن است درد از ناحیه لثه ناشی شود که به علت عدم رعایت بهداشت مناسب و تجمع باکتری‌ها، لثه ملتهب و دردناک شده باشد.

درد ناشی از دندان‌های مجاور: گاهی اوقات درد می‌تواند به دندان مجاور ناحیه ایمپلنت مربوط باشد که در این صورت باید به درمان آن پرداخت.

شکستن فیکسچر: اگرچه نادر است، اما شکستن فیکسچر می‌تواند هنگام جویدن باعث درد شود.

شکستن پیچ اباتمنت: این پیچ که روکش را به پایه متصل می‌کند، در صورت شکستن می‌تواند باعث جابجایی روکش و تحریک لثه شده و درد ایجاد کند.

آبسه و عفونت ایمپلنت: آبسه و عفونت در ناحیه ایمپلنت می‌تواند بسیار دردناک باشد، هرچند که این حالت معمولاً بعد از یک سال اتفاق نمی‌افتد.

برای هر یک از این موارد، مراجعه به دندانپزشک برای ارزیابی و درمان مناسب ضروری است.

علت درد بعد از روکش ایمپلنت چیست؟

دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد:

اغلب به خاطر تحریک لثه است که ممکن است نیاز به اصلاح روکش داشته باشد.

گاهی به دلیل نفوذ چسب به زیر لثه است که باید چسب‌های اضافه از زیر لثه برداشته شوند.

گاهی درد حین جویدن است که می‌تواند منشأ استخوانی داشته باشد و باید بررسی شود تا علت مشخص و رفع شود.

نحوه درمان درد دندان ایمپلنت شده

طبیعتاً مسکن‌ها برای تسکین هر دردی، از جمله دردهای ناحیه ایمپلنت، مفید و مؤثر هستند. اما باید توجه داشت که درد نشانه‌ای از وجود شرایط غیرطبیعی در بافت آسیب‌دیده است. اگر علت اصلی درد برطرف نشود، ممکن است به بافت آسیب جدی وارد شود. بنابراین تسکین درد تنها به منظور فراهم کردن آسایش موقت است تا زمانی که علت اصلی مشخص و رفع شود. به همین دلیل، در زمان بروز درد باید فوراً به دندانپزشک مراجعه کرد تا علت درد شناسایی و برطرف شود.

علت گوش درد بعد از ایمپلنت چیست؟

گوش درد بعد از ایمپلنت ممکن است به دلیل فشار روی عصب‌های فکی یا عفونت باشد. این نوع درد معمولاً به دلیل التهاب و فشار ناشی از جراحی است و با گذشت زمان بهبود می‌یابد. در صورت تداوم یا شدت یافتن درد، باید به پزشک مراجعه کرد.

علت ورم صورت بعد از ایمپلنت چیست؟

هرگاه در هر نقطه از بدن تحریکی مانند ضربه، جراحت، فشار، ورود جسم خارجی یا عفونت رخ دهد، سلول‌های دفاعی خون به سرعت به آن ناحیه هجوم می‌برند تا مشکل را برطرف کرده و بافت تحریک‌شده را ترمیم کنند. این هجوم سلول‌ها از طریق جریان خون و تجمع خون، سلول‌ها و مایعات بافتی در آن ناحیه، باعث تورم می‌شود. بنابراین تورم یک واکنش دفاعی از سوی سیستم ایمنی بدن است.

عکس قبل از ایمپلنت دندان جلو
ایمپلنت دندان جلو در سریتا
ایمپلنت دندان جلو
کاشت ایمپلنت دندان در سریتا
عکس نتیجه نهایی ایمپلنت دندان جلو
نتیجه نهایی ایمپلنت دندان در کلینک سریتا

ایمپلنت دندان چه عوارضی دارد؟

ایمپلنت دندان به طور کلی یک روش ایمن و موثر برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته است و اگر اصول کار به‌درستی رعایت شود و بیمار نیز به‌طور صحیح از ناحیه درمان مراقبت کند، عارضه ماندگاری نخواهد داشت. ممکن است پس از عمل، عوارض طبیعی و موقتی رخ دهند که به‌مرور برطرف می‌شوند. آگاهی از این معایب ایمپلنت می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین تصمیم را بگیرید و در صورت بروز هرگونه مشکل، به موقع اقدام کنید.

عفونت ایمپلنت

  • علائم عفونت ایمپلنت:
  • درد
  • تورم و التهاب لثه
  • احساس ضربان
  • خروج چرک یا خون
  • لقی
  • لوسنسی (سیاهی) اطراف پایه ایمپلنت در رادیوگرافی تشخیصی
  • وجود فیستول (برجستگی جوش مانند روی لثه که گاهی ترشحات چرکی از آن خارج می‌شوند) 

البته التهاب لثه پس از ایمپلنت همیشه نشانه عفونت نیست و ممکن است از عوارض طبیعی پس از جراحی باشد. بنابراین، باید دو تا چهار هفته پس از جراحی صبر کنیم و اگر التهاب ادامه پیدا کرد، ممکن است ناشی از عفونت باشد.

پیشگیری از عفونت ایمپلنت:.رعایت بهداشت دهان و دندان، استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها طبق تجویز پزشک.

پس زدن ایمپلنت

  • لقی یا خارج شدن فیکسچر از جایگاه خود در فک.
  • در صورت وجود عفونت به عنوان علت پس زدن، علائم عفونت نیز ممکن است مشاهده شود.

پیشگیری: عفونت ایمپلنت یا پس زدن آن اغلب به دلیل عدم رعایت بهداشت، مصرف سیگار و دخانیات، مواد مخدر و الکل اتفاق می‌افتد. بنابراین باید از انجام این موارد خودداری کنید.

درد و ناراحتی

  • علائم: درد و ناراحتی معمولاً تا چند روز پس از جراحی ادامه دارد.
  • پیشگیری: استفاده از مسکن‌های تجویز شده توسط پزشک.
  • درمان: مصرف مسکن‌ها، استفاده از کمپرس سرد و استراحت کافی.

خونریزی

  • علائم: خونریزی مداوم یا شدید از محل جراحی.
  • پیشگیری: اجتناب از فعالیت‌های سنگین و فشار به ناحیه جراحی.
  • درمان: فشار دادن محل خونریزی با گاز استریل، تماس با پزشک در صورت ادامه خونریزی.

آسیب به اعصاب

بی‌توجهی جراح در قرار دادن پایه‌های ایمپلنت می‌تواند باعث آسیب به عصب فک، دندان‌های مجاور، سینوس، کف بینی و سایر بافت‌های فک و صورت شود.

  • علائم: بی‌حسی، گزگز یا درد شدید در لب‌ها، لثه‌ها یا چانه.
  • پیشگیری: برنامه‌ریزی دقیق جراحی و استفاده از تصاویر رادیوگرافی.

مشکلات سینوسی

  • علائم: درد و فشار در ناحیه سینوس‌ها، عفونت سینوس.
  • پیشگیری: برنامه‌ریزی دقیق جراحی و انجام تکنیک‌های لیفت سینوس در صورت نیاز.
  • درمان: درمان عفونت سینوسی با آنتی‌بیوتیک‌ها و در موارد شدید، جراحی.

شکست ایمپلنت

  • علائم: شکستگی فیکسچر یا قطعات پروتزی، لقی و درد.
  • پیشگیری: استفاده از ایمپلنت‌های با کیفیت بالا، پرهیز از فشارهای زیاد روی ایمپلنت.
  • درمان: جراحی مجدد برای تعویض ایمپلنت شکسته و اصلاحات پروتزی.

واکنش‌های آلرژیک

در صورت حساسیت بیمار به تیتانیوم و عدم اطلاع‌رسانی به تیم درمانی، ایمپلنت می‌تواند علائم آلرژیک ایجاد کند که در نهایت جراح را مجبور به خارج کردن آن می‌کند.

همچنین اگر بیمار به بیماری‌های زمینه‌ای خاصی مبتلا باشد یا از داروهای خاصی استفاده کند، باید حتماً تیم درمانی را مطلع کند تا ملاحظات لازم در نظر گرفته شود. در غیر این صورت، عفونت ایمپلنت، پس زدن یا حتی نکروز (سیاه شدن) استخوان فک ممکن است رخ دهد.

خالی ماندن جای دندان باعث چه عوارضی می شود؟

واقعیت این است که وجود یک خلا و فضای خالی بین دندان‌ها مشکلات زیادی به وجود می‌آورد. از جمله مضرات و خطرات خالی ماندن جای دندان و عدم ترمیم و پر کردن آن، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- تغییر مکان دندان‌ها: وقتی بین دندان‌ها فضای خالی ایجاد شود، فشار بین دندان‌ها و لثه از بین می‌رود و امکان دارد به مرور زمان دندان‌ها و لثه به سمت پر کردن جای خالی دندان حرکت کنند.

2- ایجاد بی نظمی در دندان و تغییر حالت صورت: حرکت دندان‌ها و تغییر لثه می‌تواند طرح لبخند شما و حتی حالت صورت را در بدترین حالت، تغییر دهد.

3- مشکلات غذا خوردن و تکلم: با وجود جای خالی دندان، غذا خوردن و جویدن دچار مشکل می‌شود و حتی می‌تواند تکلم را تحت تاثیر قرار دهد.

4- عفونت جای خالی دندان: در صورتی که بعد از خالی شدن دندان جای آن به درستی پر نشود، باقی‌مانده غذا در آنجا جمع می‌شود و به مرور زمان می‌تواند به دندان‌های کناری آسیب بزند و و باعث بوی بد در دهان شود.

با توجه به موارد فوق، پیشنهاد می‌کنیم حتما جهت جایگزینی دندان‌های از دست رفته اقدام کنید. البته دقت داشته باشید جای خالی دندان عقل، مشکلات دیگر دندان‌ها را ندارد، چرا که فاصله بین دندان‌ها را به هم نمی‌زند. جای خالی دندان حتی برای کسانی که می‌خواهند ارتودنسی انجام دهند نیز معضل بزرگی است، هر چند با روش ارتودنسی می‌توانید این فضا را پر کنید، ولی در صورتی که زمان زیادی از خالی بودن جای دندان گذشته و فضای کوچکی بین دندان‌ها وجود داشته باشد در غیر این صورت مناسب‌ترین روش، ایمپلنت دندان است.

 آیا ایمپلنت باعث سرطان میشود؟

مقالات نتایج ضد و نقیضی دارند، اما نشان می‌دهند که رابطه معنی‌داری بین سرطان و ایمپلنت وجود ندارد. به هر حال، در حال حاضر ایمپلنت به عنوان بهترین جایگزین دندان در مجامع علمی دنیا پذیرفته شده و به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟

دوام ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد:

  • ماهیت استخوان فک
  • بایوتایپ لثه
  • بهداشت دهان
  • عادات (مانند دخانیات، الکل، رژیم غذایی، دندان قروچه و ...)
  • بیماری‌های زمینه‌ای
  • داروهای مصرفی و ...

هرچه شرایط مساعدتر باشد، ایمپلنت دوام طولانی‌تری خواهد داشت. هر عاملی که ریسک ایجاد کند می‌تواند عمر ایمپلنت را کوتاه‌تر کند و شرایط مطلوب می‌تواند دوام آن را تا پایان عمر تضمین کند.

به طور متوسط، عمر ایمپلنت بین ۱۰ تا ۱۵ سال تخمین زده شده است.

عکس قبل از ایمپلنت فک بالا
قبل از ایمپلنت دندان (آقای دلاوری)
رضایت از ایمپلنت در سریتا
قبل و بعد ایمپلنت دندان در سریتا
عکس بعد از اینپلنت فک بالا
بعد از ایمپلنت دندان در کلینیک سریتا (آقای دلاوری)

ایمپلنت برای چه کسانی مناسب نیست؟

ایمپلنت بهترین جایگزین دندان است و برای همه افراد مناسب است، مگر در موارد زیر:

۱. دیابت شدید یا کنترل نشده (معمولاً در صورت کنترل و پایین آوردن قند خون، می‌توانند ایمپلنت انجام دهند).

۲. افرادی که به‌تازگی سکته قلبی، سکته مغزی، جراحی قلب یا مغز داشته‌اند (معمولاً بعد از مدتی می‌توانند ایمپلنت انجام دهند).

۳. بدخیمی، دوره شیمی‌درمانی و رادیوتراپی (معمولاً بعد از رفع بدخیمی و مدتی پس از شیمی‌درمانی و رادیوتراپی، می‌توانند ایمپلنت انجام دهند).

۴. افرادی که از داروهای خاصی مانند بیس‌فسفونات (برای پوکی استخوان) استفاده می‌کنند.

۵. افرادی که به علت بیماری زمینه‌ای خاص، پزشک معالج آن‌ها اجازه ایمپلنت نمی‌دهد.

۶. افرادی که به تیتانیوم حساسیت دارند.

ایمپلنت دندان برای بیماران دیابتی

ایمپلنت‌ برای بیماران دیابتی مزایای بسیاری دارد. به‌عنوان مثال التهاب، سوزش و عفونت‌هایی که بیشتر در دندان مصنوعی یا دندان‌های طبیعی بیمار شایع است را از بین می‌برد. اما با این حال، افراد دیابتی برای افزایش احتمال موفقیت، نیاز به مراقبت‌های ویژه قبل و بعد از کاشت دارند. مطالعات اخیر نشان می‌دهند ایمپلنت‌های دندانی برای افراد مبتلا به دیابت کنترل شده بی‌خطر است.

میزان موفقیت ایمپلنت دندان چقدر است؟

میزان موفقیت ایمپلنت دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما به طور کلی، ایمپلنت دندان یکی از موفق‌ترین روش‌های جایگزینی دندان‌های از دست رفته محسوب می‌شود. بر اساس مطالعات و تحقیقات، میزان موفقیت ایمپلنت دندان بین 90 تا 98 درصد است. این درصد بالا نشان‌دهنده اطمینان و اثربخشی این روش درمانی است.

مزایای ایمپلنت دندان در کلینیک سریتا

  • بررسی توسط تیم متخصصین: پرونده بیمار توسط یک تیم از متخصصین بررسی می‌شود و هر بخش از درمان توسط متخصص همان بخش انجام می‌شود. این روش در مقایسه با زمانی که تنها یک دندانپزشک همه مراحل را به تنهایی انجام می‌دهد، کیفیت بسیار بالاتری دارد، زیرا درمان‌ها محدود به توانایی و دانش یک فرد نیست.
  • ویزیت تخصصی رایگان: در کلینیک سریتا، تیم ویزیت و تشخیص به‌صورت مجازی و حضوری طرح درمان‌های تخصصی را به‌صورت رایگان ارائه می‌دهد. بیمار با مراجعه به کلینیک ما می‌تواند یک چکاپ کامل انجام دهد و به‌طور کامل از وضعیت دهان و دندان خود مطلع شود.
  • خدمات دیجیتال به‌روز: به علت وجود دستگاه‌های دیجیتال، خدمات با به‌روزترین روش‌ها انجام می‌شوند و بالاترین دقت و کیفیت را دارند و با بالاترین سرعت ممکن انجام می‌شوند.
  • گارانتی مادام‌العمر: تمامی خدمات ایمپلنت با گارانتی مادام‌العمر ارائه می‌شوند.
  • شرایط پرداخت آسان: شرایطی برای سهولت پرداخت هزینه‌ها به‌صورت دوره‌ای در نظر گرفته شده است.
  • دسترسی مجازی: امکان دسترسی مجازی برای بیماران راه دور فراهم است.
  • خدمات جامع: امکان انجام سایر درمان‌ها علاوه بر ایمپلنت در یک مجموعه.
  • تأمین زیبایی هماهنگ: امکان تأمین زیبایی به‌صورت کامل و هماهنگ بین نواحی ایمپلنت شده و نواحی که دندان‌ها حضور دارند با کمک تکنولوژی دیجیتال و حضور متخصصین ترمیمی و زیبایی.
  • بهترین متریال و تجهیزات: استفاده از بهترین متریال و کامل‌ترین تجهیزات به‌روز.
  • رادیوگرافی دیجیتال: امکان تهیه رادیوگرافی‌های دیجیتال (PA و OPG).
  • چکاپ‌های دوره‌ای رایگان: چکاپ‌های دوره‌ای مادام‌العمر رایگان پس از اتمام درمان.
  • فضای دوستانه و صمیمانه: فضای دوستانه و صمیمانه، مملو از آرامش و حمایت، پذیرایی رایگان توسط کافه سریتا و لذت بخشیدن به دقایق انتظار در روف گاردن.
محیط کلینیک سریتا
ایمپلنت دندان جلو اقساطی

اقساط 6-10-12-18-24 ماهه + ضمانت کتبی + مشاوره رایگان

بهترین برند ایمپلنت دندان

انتخاب برند مناسب برای ایمپلنت دندان بسیار مهم است. در زیر جدولی از برندهای معروف و کشورهای تولید کننده آنها آورده شده است:

برند ایمپلنتکشور سازندهویژگی‌ها
اشترومن (Straumann)سوئیسنوآورانه، با دوام، ایمن؛ مورد تایید کلینیک‌ها و متخصصان؛ قیمت بالا
هایوسن (Hiossen)آمریکا (کره‌ای)تمرکز بر رضایت مشتری و بازخورد؛ مدرن؛ صادرات به بیش از ۷۰ کشور
زیمر بیومت (Zimmer Biomet)بین‌المللیتلاش برای حفظ کیفیت و ایمنی؛ پیشرو در آموزش و خدمات دندانپزشکی
نوبل بیوکر (Nobel Biocare)سوئیستجربه زیاد در سیستم‌های ایمپلنت؛ آموزش متخصصان؛ تولید در چندین کشور
دنتسپلی سیرونا (Dentsply Sirona)آمریکانوآوری در محصولات؛ ارائه سیستم ایمپلنت Astra Tech؛ تمرکز بر کیفیت و زیبایی
بایوهورایزن (Biohorizon)آمریکاتمرکز بر خدمات، علم و نوآوری؛ محصولات متنوع؛ روابط نزدیک با کلینیک‌ها
یوروتکنیکا (Euroteknika)فرانسهتمرکز بر فناوری‌های جدید؛ قابل اعتماد و با کیفیت بالا
مگاژن (Megagen)کره جنوبینوآوری و کیفیت؛ تنوع محصولات متناسب با نیازهای مختلف؛ پایداری مکانیکی بالا
دی تی آی (DTI)ترکیههمکاری با دانشمندان و پزشکان بین‌المللی؛ قیمت‌گذاری مقرون‌به‌صرفه؛ طراحی عالی و دوام بالا

بهترین ایمپلنت مال کدام کشور است؟

بهترین ایمپلنت‌ها معمولاً از کشورهای سوئیس و آمریکا تولید می‌شوند. برندهای سوئیسی مانند Nobel Biocare و Straumann به دلیل کیفیت بالا و تکنولوژی پیشرفته شهرت دارند و در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

گرانترین نوع ایمپلنت‌ها نیز معمولاً از برندهای سوئیسی و آمریکایی مانند Straumann و Nobel Biocare هستند.

بهترین برندهای کره‌ای کدام برندها هستند؟

بهترین ایمپلنت‌های کره‌ای شامل برندهایی مانند Osstem و Dentium هستند. این برندها به دلیل کیفیت مناسب و قیمت مقرون به صرفه، در بسیاری از کشورها محبوبیت پیدا کرده‌اند. ایمپلنت‌های کره‌ای به عنوان گزینه‌ای اقتصادی و موثر برای بیماران محسوب می‌شوند.

نمونه ایمپلنت دندان در کلینیک سریتا
ایمپلنت دندان سریتا
نمونه ایمپلنت دندان در کلینیک سریتا
کاشت ایمپلنت کلینیک سریتا
نمونه ایمپلنت دندان در کلینیک سریتا
نمونه ایمپلنت کلینیک سریتا

حرف آخر

جراحی ایمپلنت دندان، روشی است که ریشه‌‌های دندان را با پایه‌‌های فلزی و پیچ‌ شکل جایگزین می‌‌کند و جای خالی دندان از دست رفته را با دندان‌های مصنوعی پر می‌نماید که بسیار شبیه به دندان‌های واقعی هستند.  نحوه انجام جراحی ایمپلنت دندان به نوع ایمپلنت و وضعیت استخوان فک شما بستگی دارد. مزیت اصلی ایمپلنت، پشتیبانی محکم از دندان‌های جدید شماست ، فرآیندی که نیاز به ترمیم استخوان محکم در اطراف ایمپلنت دارد. از آنجایی که این ترمیم استخوان به زمان نیاز دارد، این روند می‌تواند چندین ماه طول بکشد بنابراین باید صبور باشید.

  • وَرَم بعد از ایمپلنت چند روز طول می‌کشد؟
  • مدت زمان ورم ایجادشده، وابسته به شرایط بدن بیمار است که می‌تواند از 3 تا 10 روز زمان ببرد، البته دندان‌پزشک راه‌کارهایی برای کنترل و کاهش ورم نیز ارائه می‌دهد که باعث بهبود سریع‌تر می‌شود؛ مانند استفاده از کمپرس سرد و گرم و یا استفاده از دارو.
  • مراحل ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد ؟
  • مدت درمان را با عدم قطعیت مواجه می‌کند، پاسخ سیستم ایمنی بدن بیمار است. از این رو، پیش‌بینی طول درمان همواره حدودی بوده و ممکن است تغییر کند. به طور کلی، اگر شرایط استخوان فک برای قرار دادن فیکسچرها (پایه‌های ایمپلنت) مساعد باشد، کاشت پایه‌ها می‌تواند در یک جلسه انجام شود. اما اگر نیاز به بازسازی (پیوند) بافت‌های استخوان و لثه وجود داشته باشد، فاصله بین بازسازی تا کاشت پایه در اغلب موارد می‌تواند بین ۲ تا ۶ ماه متفاوت باشد.
  • قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟
  • قیمت ایمپلنت دندان بستگی به نوع ایمپلنت، تعداد دندان‌های مورد نیاز، و پیچیدگی جراحی دارد. اما قیمت پایه ایمپلنت در کلینیک سریتا از 9 تا 48 میلیون تومان متغیر است.
  • بیشتر بخوانید
  • علائم پس‌زدن ایمپلنت چیست؟
  • التهاب لثه، خون‌آبه، درد خیلی زیاد یا احساس لق‌بودن ایمپلنت از علائم پس‌زدن ایمپلنت هستند. درصورت داشتن هرکدام از این علائم، سریعا به پزشک خود مراجعه کنید.
  • سخت‌ترین مرحله ایمپلنت دندان، کدام مرحله است؟
  • در شرایط خاصی مانند اینکه بیمار سینوس لیفت‌اپن داشته یا نیازمند پیوند استخوان از فک (راموس) باشد، انجام این مراحل کمی سخت هستند؛ که البته اکثر مراجعه‌کنندگان این شرایط خاص را ندارند.
  • بعد از پیوند استخوان برای ایمپلنت، چه مراقبت‌هایی باید انجام داد؟
  • پس از انجام پیوند استخوان، تحت هیچ شرایطی نباید حداقل تا 3 ماه مشروبات الکی، سیگار، قلیان و مواد مخدر مصرف شود.
  • علائم عفونت ایمپلنت چیست؟
  • درد تورم و التهاب لثه احساس ضربان خروج چرک یا خون لقی لوسنسی (سیاهی) اطراف پایه ایمپلنت در رادیوگرافی تشخیصی وجود فیستول (برجستگی جوش مانند روی لثه که گاهی ترشحات چرکی از آن خارج می‌شوند)
  • بیشتر بخوانید
  • دندان مصنوعی ثابت بهتر است یا دندان متحرک؟
  • باتوجه به نظر دندان‌پزشکان موجود، دندان مصنوعی ثابت بهتر است. چرا که دندان مصنوعی متحرک در دراز مدت، باعث تحلیل استخوان فک و لثه می‌شود.
  • شرایط پرداخت هزینه ایمپلنت در کلینیک سریتا چگونه است؟
  • کلینیک سریتا شرایط پرداخت اقساطی ویژه‌ای برای ایمپلنت دندان درنظر گرفته است تا مراجعین دغدغه‌ای بابت هزینه‌های ایمپلنت نداشته باشند و سلامت و کیفیت کار را ملاک قرار دهند.
  • بیشتر بخوانید
سوالات عمومی ایمپلنت
  • وَرَم بعد از ایمپلنت چند روز طول می‌کشد؟
  • مدت زمان ورم ایجادشده، وابسته به شرایط بدن بیمار است که می‌تواند از 3 تا 10 روز زمان ببرد، البته دندان‌پزشک راه‌کارهایی برای کنترل و کاهش ورم نیز ارائه می‌دهد که باعث بهبود سریع‌تر می‌شود؛ مانند استفاده از کمپرس سرد و گرم و یا استفاده از دارو.
  • مراحل ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد ؟
  • مدت درمان را با عدم قطعیت مواجه می‌کند، پاسخ سیستم ایمنی بدن بیمار است. از این رو، پیش‌بینی طول درمان همواره حدودی بوده و ممکن است تغییر کند. به طور کلی، اگر شرایط استخوان فک برای قرار دادن فیکسچرها (پایه‌های ایمپلنت) مساعد باشد، کاشت پایه‌ها می‌تواند در یک جلسه انجام شود. اما اگر نیاز به بازسازی (پیوند) بافت‌های استخوان و لثه وجود داشته باشد، فاصله بین بازسازی تا کاشت پایه در اغلب موارد می‌تواند بین ۲ تا ۶ ماه متفاوت باشد.
  • قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟
  • قیمت ایمپلنت دندان بستگی به نوع ایمپلنت، تعداد دندان‌های مورد نیاز، و پیچیدگی جراحی دارد. اما قیمت پایه ایمپلنت در کلینیک سریتا از 9 تا 48 میلیون تومان متغیر است.
سوالات تخصصی ایمپلنت
  • علائم پس‌زدن ایمپلنت چیست؟
  • التهاب لثه، خون‌آبه، درد خیلی زیاد یا احساس لق‌بودن ایمپلنت از علائم پس‌زدن ایمپلنت هستند. درصورت داشتن هرکدام از این علائم، سریعا به پزشک خود مراجعه کنید.
  • سخت‌ترین مرحله ایمپلنت دندان، کدام مرحله است؟
  • در شرایط خاصی مانند اینکه بیمار سینوس لیفت‌اپن داشته یا نیازمند پیوند استخوان از فک (راموس) باشد، انجام این مراحل کمی سخت هستند؛ که البته اکثر مراجعه‌کنندگان این شرایط خاص را ندارند.
  • بعد از پیوند استخوان برای ایمپلنت، چه مراقبت‌هایی باید انجام داد؟
  • پس از انجام پیوند استخوان، تحت هیچ شرایطی نباید حداقل تا 3 ماه مشروبات الکی، سیگار، قلیان و مواد مخدر مصرف شود.
  • علائم عفونت ایمپلنت چیست؟
  • درد تورم و التهاب لثه احساس ضربان خروج چرک یا خون لقی لوسنسی (سیاهی) اطراف پایه ایمپلنت در رادیوگرافی تشخیصی وجود فیستول (برجستگی جوش مانند روی لثه که گاهی ترشحات چرکی از آن خارج می‌شوند)
مقایسه ایمپلنت
  • دندان مصنوعی ثابت بهتر است یا دندان متحرک؟
  • باتوجه به نظر دندان‌پزشکان موجود، دندان مصنوعی ثابت بهتر است. چرا که دندان مصنوعی متحرک در دراز مدت، باعث تحلیل استخوان فک و لثه می‌شود.
  • شرایط پرداخت هزینه ایمپلنت در کلینیک سریتا چگونه است؟
  • کلینیک سریتا شرایط پرداخت اقساطی ویژه‌ای برای ایمپلنت دندان درنظر گرفته است تا مراجعین دغدغه‌ای بابت هزینه‌های ایمپلنت نداشته باشند و سلامت و کیفیت کار را ملاک قرار دهند.
[show_headings]

شروع قیمت از

برند ایمپلنت قیمت (تومان)

هر سوال، انتقاد یا پیشنهادی دارید، با ما درمیان بگذارید

شماره تلفن همراه خود را وارد کنید، جواب شما را برایتان پیامک می‌کنیم.

مطمئن باشید اطلاعات شخصی شما نزد کلینیک سریتا محفوظ است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

53 نظر برای “ ایمپلنت دندان چیست؟ مراحل+ فیلم


  • حمیدجوادی says:

    سلام.خسته نباشید.
    ممنون میشم قیمت فک پایین بهم بدید
    الان دوسال هستش متحرک گذاشتم.قسمت جلوی فک هم سه تاروکش داشتم که اونام کنده شده فقط ریشه مونده
    قیمت اوردنچر لطف کنید ممنون میشم

    • مشاورین سریتا says:

      سلام
      من شماره شمارو برای مشاوره رایگان ثبت کردم
      همکاران ما بهتر میتونن در مورد قیمت ها راهنماییتون کنن.

  • علی حکیمی says:

    سلام و خسته نباشید، از سایت خوب سریتا بابت انتشار این مقاله کامل و مفید سپاس گزارم. من خوندن این مقاله رو به دوستان توصیه میکنم.

  • matin says:

    عالی بود بابت توضحیات ایمپنلت دندان

  • طاهره رهبری says:

    سلام خسته نباشین من فک بالا نیازبه ایمپلنت داره باوجودبیماری دیابت قادرهستم ایمپلنت انجام بدم

    • مشاورین سریتا says:

      درود بر شما
      شرایط بیماری دیابت باید کاملا بررسی بشه و در طول درمان باید کاملا تحت مراقبت باشید.
      حتما مراجعه حضوری داشته باشید ی سری آزمایش قند خون نیاز هست که انجام بشه و با توجه به نتیجه آزمایش میشه گفت که می تونید ایمپلنت کنید یا خیر.

  • رزیتا غفاری says:

    تو هر فک نهایت چند تا پایه ایمپلنت میشه گذاشت ؟؟

  • حسین says:

    سلام من چند سالی هست که چند تا از دندونهیم خود به خود افتاده برای ایمپلنت چیکار باید بکنم آیا ایمپلنت میتونم انجام بدم آیا با لیزر هم میشه ایمپلنت رو انجام داد کدوم روش و کدوم نوع بهتر است و مادام العمر هست؟ لطفاً قیمت با نوع ایمپلنت رو اعلام بفرمایید ممنون و سپاسگذارم موفق و پیروز باشید

  • حامد حیدرلو says:

    سلام
    من متاسفانه بیشتر دندون هام پوسیده و سیاه شده وبه لثه رسیده و اونهایی هم که هستن رو اسمشون رو نمیشه دندون گذاشت
    و نیاز به ایمپلنت کلی داره
    میخواستم بدونم پایین ترین قیمت ایمپلنت تون چقدر هستش و آیا خدمات اقساطی هم ارائه می‌فرمائید
    ممنون میشم اگه جواب بدین

  • mohadese says:

    سلام من فقط یکی از دندونام کمی عقب تر از دندون های کناریشه. میتونم کامپوزیت کنم یا باید حتما ارتودنسی بشه؟

    • مشاور سریتا says:

      سلام دوست عزیز!
      کامپوزیت هم میتوانید انجام دهید اما کامپوزیت تنها جنبه ی زیبایی دارد اما اگر بخواهید به لحاظ ساختاری دندان را درمان کنید باید ارتودنسی انجام دهید. برای مقایسه ی ارتودنسی و کامپوزیت از تمامی جنبه ها میتوانید مقاله «ارتودنسی بهتر است یا کامپوزیت؟»

  • سینا says:

    سلام دندون های من نیاز به ارتودنسی داره تا مرتب بشه از طرفی ایمپلنت هم باید بکنم ایمپلنت رو باید زودتر انجام بدم یا ارتودنسی؟

    • مشاور سریتا says:

      سلام دوست عزیز!
      ارتودنسی دندان ها را جا به جا کرده تا به سمت موقعیت درست هدایت کند بنابراین بهتر است ابتدا ارتودنسی انجام داده تا بایت را تنظیم کند سپس برای ایمپلنت اقدام کنید. ضمن اینکه اگر ایمپلنتولوژیست و ارتودنتیست تشخیص دهند که فضای ایمپلنت ارتباطی با ارتودنسی ندارد می توان هر دو درمان را به صورت همزمان پیش برد.

  • سمانه says:

    سلام پسر من به تازگی ۱۷ ساله شده و یکی از دندوناش (دندون شماره ۸) دچار تحلیل خارجی شده و هم دندانپزشک وهم متخصص ایمپلنت تشخیص دادن که باید ایمپلنت کنه. سوالم اینه برای ایمپلنت زود نیس؟ مشکلی پیش نمیاد؟

    • مشاور سریتا says:

      سلام دوست عزیز!
      بهترین زمان برای ایمپنلت زمانی است که رشد استخوان فک به نهایت رسیده و متوقف شود اما از طرفی هم فراهم بودن شرایط استخوان فک هم یکی از فاکتورهای مهم در دریافت ایمپنلت است. بنابراین ممکن است متخصص ایمپنلنت اینگونه تشخیص داده باید زودتر ایمپنلت کند اما در صورت امکان می توان ابتدا تحلیل استخوان را کنترل و درمان کرد سپس از طریق روش های دیگر جایگزینی دندان مانند بریج دندانی، جای دندان را پر کرد تا زمانی که از عدم رشد استخوان فک اطمینان حاصل شود.

  • بهنام says:

    سلام من ۴ تا از دندون های عقب سمت راستم را باید بکشم اگر بزارم همونطور جاش خالی بمونه مشکلی داره یا نه؟

    • مشاور سریتا says:

      سلام دوست عزیز!
      دندان های عقبی برای جویدن هستند و فقدان آن ها باعث فشار چند برابری روی دندان های دیگر می شود. افزایش احتمال آسیب به سایر دندان ها، تحلیل استخوان فک و دفرمه شدن صورت به مرور زمان از عوارض جای خالی دندان در دراز مدت است. بهترین کار این است که تا دیر نشده با یکی از روش های جایگزینی دندان، نسبت به پر کردن جای خالی دندان ها اقدام کنید.

  • حسن says:

    سلام وقتتون بخیر
    من در فک بالا دچار تحلیل استخوان هستم و دندانپزشک گفته باید دندان هامو بکشم و دندون مصنوعی بزارم اما من دندون مصنوعی نمی خوام. شما راه حلی دارید؟

    • مشاور سریتا says:

      سلام دوست عزیز!
      دندان شما باید بررسی شده و با توجه به سلامت دندان های مجاور، میزان و شدت تحلیل نوع درمان مشخص شود. اما پیوند بلوک استخوانی (یکی از روش های پیوند استخوان) در صورتیکه تحلیل استخوان شدید باشد میتواند فضا را برای دریافت ایمپلنت آماده کند.

  • سارا الماسی says:

    سلام وقت بخیر
    میخواستم‌بپرسم شما ایمپلنت تمام زیرکونیا انجام می دید منظورم کل ایمپلنت هست چون از برخی جاها پرسیدم فقط روکش زیرکونیا دارند

    • مشاور سریتا says:

      سلام دوست عزیز
      بهترین و ایده آل ترین حالت برای ایمپلنت این است که پایه ایمپلنت از جنس فلز تیتانیوم و روکش ها سرامیکی باشند. مگر اینکه فرد به فلز تیتانیوم آلرژی داشته باشد که در این صورت از متریال دیگه ای استفاده میشه

  • ahmad says:

    سلام من سیگاری هستم و ۳ تا از دندونامو کشیدم و می خوام ایمپلنت کنم. من نمی خوام کلا ترک کنم فقط می خوام بدونم چه مدت بعد از ایمپلنت بهتره سیگار نکشم؟

    • مشاور سریتا says:

      سلام دوست عزیز!
      همواره توصیه این است که برای ماندگاری هرچه بیشتر درمان سیگار یا مصرف هر نوع دخانیات را کاملا متوقف کنید اما در غیر این صورت هم حداقل ۴ تا ۶ ماه پس از ایمپلنت بهتر است مصرف دخانیات را متوقف کنید چون رگ های خونی را منقبض و خونرسانی به ناحیه ایمپلنت را ضعیف می کند و در نتیجه ممکن است روند درمان ایمپلنت کند یا حتی در مواردی با شکست مواجه شود.

  • مهتاب says:

    سلام من حدودا ۴ هفته ی پیش یکی از دندون های فک بالام رو ایمپلنت کردم اما هنوز گونه ی متورمه. این روند طبیعیه؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      تا چند روز پس از جراحی ایمپلت متورم شدن نواحی صورت طبیعی است اما ۴ هفته تقریبا طولانی است و بهتر است به متخصص ایمپلنت مربوطه مراجعه تا ناحیه ایمپلنت بررسی شود.

  • مهری اخوان says:

    سلام من یک خانم ۶۰ ساله هستم و حدود ۲۰ ساله که در فک بالا بریج دندانی دارم به این صورت که سه دندون انتهایی رو پوشانده حالا دندانپزشکم اصرار داره که ایمپلنت کنم؟ یعنی ایمپلنت از بریج بهتره؟

    • مشاور سریتا says:

      سلام دوست عزیز!
      با توجه به آنکه این مدت طولانی از بریج دندانی شما می گذرد، استخوان این ناحیه ممکن است در آینده دچار تحلیل شود حتی در همین لحظه تا حدودی تحلیل صورت گرفته بنابراین پیشنهاد می شود برای جلوگیری از این عارضه می توانید از ایمپلنت استفاده کنید ضمنا پشنهاد می کنم مقاله « ایمپلنت بهتر است یا بریج » را مطالعه کنید.

  • مهناز says:

    سلام من خانمی ۵۵ ساله هستم و در فک بالا از پروتز استفاده می کنم، میتونم ایمپلنت کنم؟ ایمپلنت از پروتز بهتره؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      به لحاظ سنی برای ایمپلنت مانعی وجود ندارد. البته که شرایط دهان و دندان های شما باید توسط متخصص ایمپلنت مورد بررسی قرار گیرد. در مورد اینکه ایمپلنت بهتر است یا پروتز باید گفت که در صورتی که امکان ایمپلنت وجود داشته باشد، ایمپلنت بهتر است چون استخوان فک و بافت لثه درصورت فقدان دندان به مرور زمان دچار تحلیل می شوند. برای جلوگیری از این عارضه بهتر است ایمپنلت کنید.

  • مهدی says:

    سلام پدر من ۶۵ ساله هستن و مدت زیادی تقریبا ۷ سالیه که از دندون مصنوعی استفاده میکنه ایا میتونه ایمپلنت کنه؟؟؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      به طور معمول همه افرادی که دندان های خود را برای مدت طولانی از دست داده اند هم می توانند ایمپلنت کنند و فاکتور سن و مدت زمان بی دندانی برای کاشت ایمپنلت چندان تعیین کننده نیستند.

  • لیلی says:

    با سلام!
    من به تازگی ۶ تا ایمپلنت کاشتم که دندانپزشک گفت چند روزی برای اینکه روکش موقت بزاره زمان میبره.من چطور می تونم بدون دندان و روکش روی ایمپلنت غذا بخورم؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      حتی اگر روکش موقت هم دارید بهتر است برای جویدن از دندان ایمپلنت شده استفاده نکنید چون بافت لثه نیاز به زمان دارد تا با ایمپلنت ادغام شده و بهبود یابد. توصیه این است در این دوره از رژیم غذایی نرم استفاده کنید.

  • آذر قربانی says:

    سلام من شنیدم ایمپلنت باعث عفونت سینوس ها می شه درسته؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      اگر ناحیه ی بی دندانی بیمار در فک بالا و مبتلا به بیماری های پریودنتال ( تحلیل لثه و …) باشد که باعث می شود تراکم کافی از استخوان فک برای کاشت ایمپلنت معمولی در دسترس نباشد در این صورت دندانپزشک از ایمپلنت زیگوماتیک استفاده می کند. این نوع ایمپلنت ها تا نزدیکی استخوان زیر گونه فرو میروند و ممکن است سینوس ها را تحریک کند که البته انتخاب یک ایمپلنتولوژیست متبحر و باتجربه می تواند تحریکات را کنترل کند. مقاله «ایمپلنت زیگوماتیک » را حتما بخوانید.

  • قائدی says:

    سلام من ۳ هفته پیش کاشت ایمپنلت رو انجام دادم ولی امروز پیچ پوشش ایمپلنت جداشد و افتاد. من در سفر هستم و فعلا نمیتونم به دندانپزشکی مراجعه کنم. من باید چکار کنم ؟ ایا خطرناکه ؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      قطعه جداشده را حتما نگه دارید و در اولین فرصت به دندانپزشک مراجعه کنید و در طول مدتی که امکان مراجعه ندارید سعی کنید فضا را تمیز نگه دارید. بهتر است روزانه حداقل دوبار با محلول آب و نمک گرم به مدت ۳۰ ثانیه فضا را از هر گونه باکتری پاک کنید.

  • amir ebrahmi says:

    سلام من تعدادی زیادی از دندونامو از دست دادم و اون تعداد کمی هم که دارم خیلی سالم نیستن. من چند تا از دندونامو میتونم ایمپلنت کنم؟ میشه جواب بدید؟؟؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      ابتدا باید دندان های موجود بررسی و در صورت امکان درمان شوند. از آنجایی که ایمپلنت کل دندان ها روش چتدان معقولی نیست و با توجه به تعداد دندان های موجود استراتژی های خاص پیاده سازی می شود. ما در مقاله ی « ایمپلنت کل دهان » به طور مفصل در این باره صحبت کرده ایم.

  • لیلا says:

    سلام من باید دو تا از دندونامو بکشم. یکیشون دندون جلوییم هست و یکیشم که عفونت داره نیازه که پیوند استخوان بشه. چقدر بعد از کشیدن دندونام میتونم ایمپلنت کنم؟؟؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      دندانی که پیوند استخوان می شود به ۴ تا ۶ ماه زمان نیاز دارد تا سطح استخوان بهبود کامل یافته و برای کاشت ایمپلنت مساعد شود. درمورد دندان جلویی هم در صورت مساعد بودن تراکم استخوانی و دیگر شرایط لازم، ایمپلنت فوری انجام دهید. برای اطلاع بیشتر به مقاله « ایمپلنت فوری دندان » مراجعه کنید.

  • hosein says:

    سلام من ۵ سال پیش ایمپلنت انجام دادم و الان شکسته. من باید چیکار کنم؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      ایمپلنت شما حتما باید توسط متخصص ایمپلنت بررسی شود تا مشخص شود کدام قسمت از ایمپلنت دچار شکستگی شده است. اگر فقط تاج دندان شکسته باشد که تنها همین قسمت تعویض می شود و اگر خود ایمپلنت هم شکسته باشد باید ایمپلنت را خارج و مجددا کاشت شود.

  • علیخانی says:

    سلام! من ۳۰ سالمه و ۱۰ سال پیش ایمپلنت انجام دادم. چند وقتی است که لثه اطراف ایمپلنت به سمت عقب رفته و ایمپلنت نمایان شده. من الان باید چیکار کنم؟ باید ایمپلنت رو بردارم؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      عارضه تحلیل لثه قابل درمان است اما ممکن است درمان طولانی شود. ایمپلنت شما برداشته شده و پیوند استخوان انجام می شود. پیوند استخوان بخش تحلیل رفته از لثه را جبران میکند. ۴ تا ۶ ماه زمان لازم است که در این مدت یک تاج مریلند برای شما نصب می شود برای راحتی و زیبایی لبخند شما. بعد از گذشت این زمان که بهودی حاصل شود، ناحیه مورد نظر آماده برای کاشت مجدد ایمپلنت است. پیشنهاد میکنم برای اطلاع بیشتر حتما مقاله « پیوند استخوان » را بخوانید.

  • علی امینی says:

    من ۴۵ سالمه که یکی از دندونام افتاده و لثه هم تحلیل رفته، امکان ایمپلنت وجود دارد؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      سلامت دندان و بافت لثه بهتر است که توسط متخصص بررسی شود و در صورت امکان برای انجام ایمپلنت از طریق پیوند استخوان می توان بافت لثه را تقویت و برای ایمپلنت آماده کرد.

  • سحر says:

    سلام مادر من ۵۸ ساله هستن و ۵ سالی هست که تعدادی که دندوناشونو از دست دادن. هنوزم می تونن ایمپلنت کنن؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      بله امکان ایمپلنت در این زمان هم وجود دارد اما توصیه این است که در اولین فرصت نسبت به انجام ایمپلنت اقدام کنید. چونکه هر چه زمان بیشتری از فقدان دندان بگذرد، میزان تحلیل استخوان فک و لثه بیشتر می شود. ضمن اینکه ایمپلنت کمک میکند مشکلاتی در جویدن یا گاز زدن نداشته باشید.

  • مریم says:

    سلام!
    من یکی از دندون های جلوم ک قبلا عصب کشی کردم دوباره خراب شده و هم ریشه و هم روکش از بین رفته، باید ایمپلنت کنم؟ خیلی درد داره؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      میزان آسیب دیدگی دندان شما باید توسط متخصص ایمپلنت بررسی شود و در صورتی که ریشه و تاج دندان قابل ترمیم نباشند، بله باید ایمپلنت کنید. میزان احساس درد در ناحیه دندان های قدامی هم تفاوت چندانی با دیگر دندان ها ندارد ضمن اینکه درد ناشی از ایمپنلت طبیعی و قابل کنترل است. برای مطالعه بیشتر در این زمینه می توانید مقاله « ایمپلنت دندان جلو » را بررسی کنید.

  • محمد says:

    سلام من ۶۰ سالمه و تعداد زیادی از دندونام ریخته و فقط سه یا چهارتا دندون توی هر فکم دارم ایا میشه ایمپلنت کنم؟

    • admin says:

      سلام دوست عزیز!
      ایمپلنت دندان در سن ۶۰ سالگی و یا بیشتر مانعی ندارد. یکی از مهم ترین شرایط لازم برای انجام ایمپلنت این است که استخوان فک شما تراکم و استحکام لازم را دارا باشد. در این صورت بله می توانید ایمپلنت را انجام دهید.

مشاوره رایگان از متخصصان سریتا

برای مشاوره رایگان، شماره تلفن خود را وارد کنید تا 24 ساعت آینده، با شما تماس می‌گیریم.