زیبایی لبخند و سلامت دهان و دندان، به طور قابل توجهی کیفیت زندگی شما را بهبود می‌بخشد؛ با این حال، اگر دندانی را از دست بدهید، چالش جدی برای شما ایجاد خواهد شد. این دقیقا جایی است که جراحی ایمپلنت می‌تواند به شما کمک کند؛ زیرا ایمپلنت یک جایگزین دائمی دندان است که از نظر ظاهر و عملکرد، کاملا شبیه دندان طبیعی شما خواهد بود.

اما جراحی ایمپلنت چیست و چگونه انجام می‌شود؟ چقدر طول می‌کشد و دوره بهبود آن چند روز است؟ با ما همراه باشید تا در این مقاله به طور مفصل به این پرسش‌ها پاسخ دهیم.

کلینیک تخصصی ایمپلنت دندان

ضمانت کتبی + اقساط ۶+۱۲+۱۸+۲۴ ماهه بدون پیش پرداخت

جراحی ایمپلنت دندان چیست؟

این جراحی با هدف کاشت ریشه‌های فلزی در استخوان فک شما انجام می‌شود. در این روش، پیچ‌هایی از جنس تیتانیوم یا زیرکونیوم در استخوان فک قرار می‌گیرد تا دندان‌های از دست رفته شما را جایگزین کنند. پزشک در این روش لثه شما را برش داده و با ایجاد حفره مناسب در استخوان فک، پیچ ایمپلنت را در آن قرار می‌دهد.جراحی کاشت ایمپلنت تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود و بسته به نوع عمل، در یک یا دو جلسه قابل انجام است. پس از اینکه ریشه‌ها به خوبی در استخوان فک جوش خوردند، مراحل بعدی شامل نصب روکش دندانی، انجام خواهد شد. برای مشاهده فیلم جراحی ایمپلنت دندان اینجا کلیک کنید.

چه کسی جراحی ایمپلنت را انجام می‌دهد؟

این جراحی به طور رایج، توسط دندانپزشکان متخصص در زمینه جراحی یا پریودنتیست (متخصص لثه) انجام می‌گیرد؛ اما دندانپزشکان عمومی که دوره‌های لازم را گذرانده باشند و گواهی قانونی کاشت ایمپلنت را دریافت کرده‌اند نیز مجاز به انجام آن هستند.

نکته قابل توجه در جراحی ایمپلنت این است که میزان تجربه و تبحر دندانپزشک بسیار اهمیت دارد؛ زیرا در موارد زیادی دقیقا به علت بی‌تجربگی دندانپزشک، ایمپلنت در جای خود به درستی جوش نمی‌خورد و پس از مدتی پس زده خواهد شد؛ بنابراین اگر قصد انجام این جراحی را دارید، به خوبی تحقیق کنید و از صلاحیت دندانپزشک خود مطمئن شوید.

انواع جراحی ایمپلنت دندان

جراحی ایمپلنت در سال‌های اخیر به شدت تکامل پیدا کرده و حالا روش‌های مختلفی برای انجام آن وجود دارد. از جمله:

  • جراحی ایمپلنت به روش سنتی
  • جراحی ایمپلنت به روش پانچ
  • جراحی ایمپلنت به روش فوری
  • جراحی ایمپلنت به روش دیجیتال

هرکدام از این روش‌ها یا بهتر بگوییم تکنیک‌ها مزایا و معایب خاص و نیز کارکرد متفاوتی دارند. بنابراین قبل از اقدام به کاشت دندان با ایمپلنت بهتر است درباره انواع ایمپلنت‌های دندانی موجود و تکنیک‌های فعلی ایمپلنت مورد استفاده بیشتر بدانید. در ادامه انواع جراحی ایمپلنت را بررسی خواهیم کرد.

جراحی ایمپلنت دندان

جراحی ایمپلنت به روش سنتی

جراحی ایمپلنت به روش سنتی معمولاً با یک ایمپلنت اندوستئال که از سه قسمت ساخته شده است شروع می‌شود. خود ایمپلنت شبیه یک پیچ کوچک به نظر می‌رسد که به عنوان ریشه دندان مصنوعی عمل می‌کند. این قسمت در حین جراحی در فک جاسازی می‌شود. در این روش ابتدا از دندان شما اسکن CBCT گرفته می‌شود و بدین ترتیب جراح اطلاعات مورد نیاز برای ایمپلنت سنتی مانند محل قرارگیری عصب فک نسبت به سطح استخوان، طول و عرض استخوان فک، تراکم استخوان و غیره را به دست می‌آورد. دندانپزشک این اطلاعات را در جهت تعیین و انتخاب نوع ایمپلنت و طول و قطر آن به کار می‌گیرد.  پس از قرارگیری پیچ ایمپلنت در استخوان فک، جراح برش روی لثه را بخیه می‌زند. حدوداً ۳ تا ۶ ماه بعد و هنگامی که ایمپلنت به خوبی با استخوان فک شما پیوند خورد، مراحل قالب گیری پروتز آغاز می‌شود.

Dental Implants : types, surgery procedure, and cost

جراحی ایمپلنت به روش پانچ

در جراحی ایمپلنت به روش پانچ برعکس ایمپلنت به روش سنتی، جراح یا دندانپزشک برشی روی لثه ایجاد نمی‌کند. مراحل کار نیز به این صورت است که جراح بدون ایجاد هیچ برشی تنها به اندازه طول و قطر ایمپلنت، حفره‌ای در استخوان فک بیمار ایجاد کرده و پیچی به نام Cover Screw  را داخل آن قرار می‌دهد. بعد از گذشت ۳ ماه نیز این پیچ به خوبی در استخوان فک جا گرفته و قالبگیری برای ساخت روکش انجام می‌گیرد. بنابراین این روش نسبت به روش سنتی، تورم و درد کمتری دارد و دوران نقاهت آن نیز کوتاه‌تر است. در این روش ایمپلنت دندان، زمان کاشت بسیار کوتاه‌تر است و جلسه درمان حدود یک ساعت طول می‌کشد. بنابراین این روش ایمپلنت برای کسانی مناسب است که می‌خواهند بدون خونریزی و درد کاشت دندان خود را انجام دهند و همچنین زمان کمی برای گذراندن دوران نقاهت دارند. 

جراحی ایمپلنت فوری

جراحی ایمپلنت به روش فوری

در جراحی ایمپلنت به روش فوری، ایمپلنت بلافاصله پس از کشیدن دندان در محل خود قرار می‌گیرد. این روش نیاز به برنامه ریزی و ارزیابی دقیق دارد تا اطمینان حاصل شود که تراکم استخوان کافی برای حمایت از ایمپلنت وجود دارد. اگر تراکم استخوان کافی وجود نداشته باشد، ممکن است قبل از کاشت ایمپلنت، پیوند استخوان ضروری باشد. کاشت ایمپلنت فوری می‌تواند زمان کلی درمان را کاهش داده و لثه و بافت استخوان طبیعی بیمار را حفظ کند.

نمونه بعد از جراحی ایمپلنت دندان در سریتا

جراحی ایمپلنت به روش دیجیتال

جراحی ایمپلنت به روش دیجیتال، تکنیکی پیشرفته در دندانپزشکی مدرن محسوب شده و دنیای ایمپلنت دندان را متحول کرده است. در این روش جراحی ایمپلنت، از ابزارهای دیجیتالی و طراحی کامپیوتری برای افزایش دقت و اثربخشی فرآیند کاشت استفاده می‌شود.

این فرآیند با اسکن دقیق دندان و دهان بیمار با استفاده از فناوری تصویربرداری دیجیتال آغاز و تصویری سه بعدی تولید می‌شود. سپس از این تصویر برای ایجاد یک مدل مجازی سفارشی از ایمپلنت دندان استفاده می‌شود. از مزایای این روش می توان به اندازه گیری دقیق و توانایی طراحی ایمپلنت به گونه‌ای که کاملا متناسب با آناتومی دهان بیمار باشد، اشاره کرد. یکی دیگر از مزایای ایمپلنت به روش دیجیتال این است که به دندانپزشکان اجازه می‌دهد تا قبل از جراحی واقعی، شکل نهایی ایمپلنت را به صورت دیجیتالی شبیه سازی کنند. این امر آن‌ها را قادر می‌سازد تا جنبه های زیبایی شناختی و عملکردی ایمپلنت را قبل از قرار دادن فیزیکی آن ارزیابی کنند.

مراحل جراحی ایمپلنت دندان

جراحی ایمپلنت یک جراحی تخصصی است که شامل چندین مرحله می‌شود. به طور کلی برای انجام عمل ایمپلنت لازم است مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

۱- مراحل قبل از جراحی

  1. معاینه: قبل از جراحی، بیمار باید تحت معاینات کامل دندانپزشکی قرار گیرد. عکس‌برداری سه بعدی از دندان و فک، به دندانپزشک کمک می‌کند تا درک دقیق‌تری از وضعیت دهان و دندان شما داشته باشد.
  2. سابقه پزشکی: دندانپزشک به لیست کاملی از داروهای مصرفی شما نیاز دارد؛ به خصوص اگر داروهای ضد انعقاد خون مصرف می‌کنید، حتما به دندانپزشک خود اطلاع دهید. همچنین باید در مورد بیماری‌های زمینه‌ای خود مانند فشار خون، دیابت، حساسیت و… با دندانپزشک صحبت کنید.
  3. درمان مشکلات لثه: در صورت وجود بیماری‌های لثه مانند عفونت، لازم است قبل از عمل آن را درمان کرد. زیرا عفونت باعث می‌شود که ایمپلنت‌ها در جای خود به درستی جوش نخورند.
  4. پیوند استخوان: در صورتی که استخوان فک شما بیش از حد تحلیل رفته باشد، لازم است که پیش از جراحی ایمپلنت، عمل پیوند استخوان فک را نیز انجام دهید. پیوند استخوان معمولا به کمک پودر استخوان مصنوعی انجام می‌شود.

۲- مراحل جراحی ایمپلنت

  1. جراحی لثه برای ایمپلنت: ابتدا به کمک بی‌حسی تزریقی، لثه و استخوان فک شما بی‌حس خواهد شد. سپس ناحیه‌ای که ایمپلنت در آن قرار می‌گیرد تمیز می‌شود و دندان یا ریشه دندان (اگر وجود داشته باشند) خارج می‌شود. یک برش کوچک در لثه ایجاد می‌گردد تا استخوان فک نمایان شود؛ سپس استخوان فک به وسیله مته سوراخ می‌شود و ایمپلنت در آن قرار می‌گیرد. سپس به کمک ۲ یا ۳ بخیه ایمپلنت در جای خود محکم می‌شود. اگر از بخیه‌های غیرجذبی استفاده شود؛ زمان کشیدن بخیه ایمپلنت حدود یک هفته تا ۱۰ روز بعد جراحی است.
  2. دوره نقاهت: ۲ تا ۶ ماه طول می‌کشد تا ایمپلنت کاشته شده در استخوان فک جوش بخورد. این مرحله برای محکم شدن و ماندگاری دندان شما بسیار مهم است.
  3. نصب اباتمنت: هنگامی که روند بهبودی استخوان فک به پایان رسید، به یک جراحی دیگر برای نصب اباتمنت نیاز دارید. اباتمنت قطعه کوچکی است که روی پیچ ایمپلنت نصب می‌شود تا امکان اتصال روکش فراهم گردد. در این مرحله، دندانپزشک برش کوچکی در لثه شما ایجاد می‌کند تا ایمپلنت نمایان شود. پس از نصب اباتمنت، دوباره از بخیه ایمپلنت دندان برای بستن زخم‌ها استفاده می‌شود.
  4. نصب روکش: مرحله نهایی نصب تاج است. دو هفته پس از بهبودی نصب اباتمنت، روکش دندان شما به کمک چسب یا به صورت پیچی در جای خود نصب می‌گردد. پس از اتمام عمل، ممکن است تا چند روز کبودی و تورم در لثه‌ها و بافت نرم دهان شما ایجاد شود که جزء عوارض طبیعی این جراحی شناخته می‌شود.

مراقبت های پس از جراحی ایمپلنت

مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنت بلافاصله پس از عمل آغاز می‌شوند؛ برخی از مهمترین مراقبت‌های پس از این جراحی شامل موارد زیر است:

  • به مدت ۳۰ دقیقه پس از جراحی، تامپون را در دهان خود گاز بگیرید تا خونریزی متوقف شود.
  • تف کردن و شستشوی دهان در روز اول ممنوع است؛ اگر آب دهان را تف کنید، خونریزی ادامه می‌یابد.
  • خوردن بستنی بعد از جراحی ایمپلنت می‌تواند به توقف سریع‌تر خونریزی کمک کند.
  • برای یک الی دو هفته پس از عمل جراحی، از سیگار کشیدن پرهیز کنید.
  • به مدت ۷۲ ساعت از انجام ورزش و فعالیت‌های سنگین اجتناب نمایید.
  • تا دو هفته از مصرف غذاهای داغ و سفت پرهیز کنید؛ هرچه غذا نرم‌تر باشد فشار کمتری روی محل زخم وارد می‌شود.
  • تا دو هفته از غذا خوردن با طرفی از فک که عمل جراحی روی آن انجام شده پرهیز کنید.
  • از نوشیدن الکل به مدت دو هفته پس از عمل پرهیز نمایید.
  • داروهای تجویز شده باید به طور منظم و طبق دستور مصرف شوند.
  • تا ۲ ساعت پس از عمل جراحی نباید دراز بکشید.
  • در ناحیه‌ای که عمل جراحی انجام شده، نباید از اشیاء سخت مانند خلال دندان استفاده کنید.

مدت زمان جراحی ایمپلنت دندان چقدر است؟

مدت زمان جراحی ایمپلنت یکی از اصلی‌ترین مسائلی است که بیماران به خصوص قبل از عمل به آن فکر می‌کنند. زمان جراحی کاشت ایمپلنت به تنهایی حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه طول می‌کشد؛ اما پیش بینی اینکه کل فرایند درمان چقدر طول می‌کشد دشوار است. زیرا عوامل زیر می‌توانند در مدت زمان درمان موثر باشند:

  • میزان سلامت دهان، دندان و فک
  • تعداد دندان‌هایی که قرار است ایمپلنت شوند.
  • اینکه دندان در کدام ناحیه فک قرار گرفته است.

با این حال، به طور کلی فرایند درمان ایمپلنت تقریبا ۶ تا ۸ ماه طول می‌کشد. اما اگر قبل از درمان به پیوند استخوان یا لیفت سینوس نیاز باشد، ممکن است این فرآیند بیشتر نیز طول بکشد.

کدام روش جراحی ایمپلنت بهتر است؟

روش‌های مختلفی برای جراحی ایمپلنت دندان وجود دارد که ما پیشتر آن‌ها را بررسی کردیم. هر دو روش مزایای خود را دارد و انتخاب هر کدام نیز در نهایت به نیازها و شرایط خاص بیمار بستگی دارد. اما اگر بخواهیم بهترین روش جراحی ایمپلنت را به شما معرفی کنیم، باید به ترکیب ایمپلنت به روش دیجیتال و پانچ و فوری با هم اشاره کنیم. 

در واقع این ترکیب یک ترکیب برنده برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته بیمار است به شرطی که بیمار شرایط لازم را داشته باشد. دقت بالای جراحی ایمپلنت به روش دیجیتال، در کنار کوتاه بودن دوران نقاهت و بهبودی ایمپلنت به روش پانچ و همچنین کیفیت بالاتر ایمپلنت دندان فوری باعث شده تا با ترکیب این سه روش ایمپلنت دندان، به بهترین نتیجه در ایمپلنت دندان برسیم. کیفیت، دقت، مدت زمان درمان کوتاه تر و نتیجه نهایی بهتر همان چیزی است که از ترکیب سه روش ایمپلنت دیجیتال، ایمپلنت فوری و ایمپلنت پانچ به دست می‌آید. 

البته لازم به ذکر است که تصمیم گیری در مورد اینکه کدام روش بهتر است به عوامل فردی بیمار مانند تراکم استخوان، سلامت دهان و نیازها و خواسته‌ها و انتظارات او نیز بستگی دارد. بنابراین بهتر است با یک دندانپزشک حاذق و باتجربه مشورت کنید تا با ارزیابی وضعیت و شرایط شما، بهترین توصیه را برای انتخاب بین روش‌های مختلف ایمپلنت دندان ارائه دهد.

کلینیک تخصصی ایمپلنت دندان

ضمانت کتبی + اقساط ۶+۱۲+۱۸+۲۴ ماهه بدون پیش پرداخت

مزایای جراحی ایمپلنت

این جراحی می‌تواند با مزایای قابل توجهی برای شما همراه باشد؛ برخی از این مزایا شامل موارد زیر است:

۱- ظاهر و احساس طبیعی

هیچ چیزی مثل جراحی ایمپلنت نمی‌تواند باعث شود که ظاهر دندان‌های شما تا این اندازه طبیعی باشد؛ ایمپلنت به قدری طبیعی است که حتی خود شما نیز احساس نمی‌کنید که یک دندان مصنوعی دارید!

۲- راه حل دائمی

با مراقبت خوب، ایمپلنت‌های دندانی را می‌توان برای تمام عمر استفاده کرد. سایر گزینه‌های ترمیم دندان معمولا نیاز به تعویض مکرر دارند.

۳- محافظت از استخوان فک

جراحی ایمپلنت باعث می‌شود که استخوان فک شما همواره تحت فشار باقی بماند. این فشار دائمی، از تحلیل استخوان فک جلوگیری می‌کند یا آن را کاهش می‌دهد؛ تحلیل استخوان فک باعث لاغر شدن صورت و از دست رفتن حجم آن خواهد شد. جز عمل ایمپلنت، هیچ روشی نمی‌تواند از تحلیل استخوان فک جلوگیری نماید. 

۴- راحتی و عملکرد بالا

ایمپلنت توانایی جویدن و صحبت راحت را فراهم می‌کند. ایمپلنت از لحاظ عملکردی هیچ کاستی نسبت به دندان‌های طبیعی شما ندارد. گزینه‌های دیگر، مانند دندان مصنوعی متحرک یا بریج، گاهی اوقات می‌توانند باعث ناراحتی شوند.

۵- عدم آسیب به سایر دندان‌ها

عمل جراحی کاشت ایمپلنت از معدود روش‌هایی است که هیچ آسیبی به سایر دندان‌های شما وارد نمی‌کند؛ اما سایر روش‌ها مانند بریج به تراشیدن دندان‌های مجاور نیاز دارد و پروتز متحرک نیز امکان رشد باکتری و قارچ‌ها در دهان را افزایش می‌دهد.

۶- مراقبت آسان

نگهداری از ایمپلنت‌ها هیچ پیچیدگی خاصی ندارد؛ ایمپلنت‌های دندانی را می‌توان به طور معمول مانند دندان‌های طبیعی مسواک زد و نخ دندان کشید.

عوارض و خطرات جراحی ایمپلنت

اگر این روش توسط یک دندانپزشک حرفه‌ای انجام شود، معمولا عوارض قابل توجهی نخواهد داشت؛ با این حال، لازم است پیش از انجام این جراحی، در مورد خطرات احتمالی آن آگاهی داشته باشید.

  • عفونت: خطر عفونت همیشه در حین یا بعد از انواع عمل جراحی وجود دارد. پس از کاشت ایمپلنت نیز، ممکن است بافت‌های اطراف ایمپلنت عفونی شوند. برای مثال، عفونت بخیه ایمپلنت یکی از این موارد رایج است؛ بنابراین مصرف منظم داروهای آنتی بیوتیک ضروری است.
  • آسیب عصبی: خطر آسیب عصبی در هنگام کاشت ایمپلنت دندان وجود دارد. اگر ریشه‌ها به ویژه در جراحی ایمپلنت فک پایین، به درستی در جای خود قرار نگیرند، ممکن است اعصاب آسیب ببیند.
  • مشکلات استخوان فک: از آنجایی که ایمپلنت‌ها در استخوان فک قرار می‌گیرند، استخوان باید از نظر کمیت و کیفیت مناسب باشد. اگر حجم و تراکم استخوان فک کم باشد، ممکن است جوش خوردن ایمپلنت به مشکل بخورد.
  • پس زدن ایمپلنت: در موارد نادر، بدن ممکن است ایمپلنت را به عنوان یک جسم خارجی شناخته و آن را پس بزند. در این صورت ممکن است نیاز به برداشتن ایمپلنت و کاشت مجدد باشد.
  • مشکلات سینوسی: مشکلات سینوسی ممکن است زمانی رخ دهد که ریشه‌ها در جراحی ایمپلنت فک بالا خیلی نزدیک به حفره‌های سینوس قرار گیرند. سوراخ شدن سینوس می‌تواند منجر به عفونت و درد سینوس شود.

میزان موفقیت جراحی ایمپلنت دندان چقدر است؟

عوامل متعددی وجود دارد که می‌تواند بر میزان موفقیت کاشت ایمپلنت تاثیرگذار باشد. مهارت دندانپزشک، نوع ایمپلنت، کیفیت استخوان، سلامت بیمار و… همه از عواملی هستند که می‌توانند بر احتمال موفقیت این جراحی تاثیرگذار بگذارند؛ بنابراین سعی کنید از برندهای باکیفیت استفاده نمایید و برای انجام جراحی ایمپلنت به یک دندانپزشک حرفه‌ای مراجعه نمایید؛ سبک زندگی سالم مانند پرهیز از سیگار و الکل (حداقل در دوره بهبودی) نقش مهمی در موفقیت جراحی خواهد داشت.

همچنین روشن شده است که معمولا شانس موفقیت در کاشت دندان‌های جلویی بیشتر از دندان‌های عقب است. سن بیمار نیز می‌تواند در میزان موفقیت این جراحی موثر باشد؛ به طوری که میزان موفقیت در افراد زیر ۴۰ سال حدود ۹۵ درصد و در افراد بالای ۴۰ سال ۸۵ درصد بوده است؛ اگر بدن سالمی داشته باشید و به توصیه‌های دندانپزشک توجه نمایید شانس موفقیت کاشت در سنین ۶۰، ۷۰ سالگی نیز بالا است.

در آخر

جراحی ایمپلنت نوعی روش تهاجمی برای قرار دادن ریشه فلزی در استخوان فک است که می‌تواند برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته شما مورد استفاده قرار گیرد. این عمل که تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود با برش لثه و سوراخ کردن استخوان فک انجام می‌گیرد.

در صورتی که استخوان فک شما ضخامت و تراکم کافی نداشته باشد، لازم است که پیش از جراحی کاشت ایمپلنت، عمل پیوند استخوان را نیز انجام دهید. عمل ایمپلنت می‌تواند در حدود ۳۰ دقیقه انجام شود، با این حال کل فرایند درمان می‌تواند چندین ماه طول بکشد. جراحی ایمپلنت، دندان‌هایی ثابت و دائمی برای شما به ارمغان می‌آورد که کاملا شبیه دندان‌های طبیعی شما هستند؛ همچنین این روش باعث حفظ تراکم استخوان فک شما و عدم آسیب به سایر دندان‌های شما خواهد شد. برای راهنمایی بیشتر در این زمینه می‌توانید با کارشناسان کلینیک تخصصی دکتر سریتا مشورت نمایید.

سوالات متداول

بیایید به چند سوال پر تکرار در مورد ایمپلنت های دندان نگاهی بیندازیم.

۱. آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟

کشیدن دندان و برشی که در برخی روش‌های ایمپلنت دندان روی لثه ایجاد می‌شود، باعث ایجاد تورم و درد در بیمار می‌شود. با این وجود این درد طبیعی و موقتی است و غیر قابل تحمل هم نیست. اما افرادی که آستانه درد پایینی دارند می‌توانند روش‌هایی که درد بسیار کمتری دارد مانند (ایمپلنت به روش پانچ) را انتخاب کنند.

۲. آیا خود فرد می‌تواند روش جراحی ایمپلنت را انتخاب کند؟ 

هم بله هم خیر! در ابتدا خیر، اما بعد از معاینه، پزشک روش‌های ممکن را پیشنهاد می‌کند و فرد می‌تواند بین این روش‌ها، تصمیم بگیرد. با این وجود انتخاب بین روش‌های مختلف ایمپلنت با توجه به شرایط دندان و دهان بیمار مانند میزان تراکم استخوان و یا آناتومی دهان و دندان بیمار نیز صورت می‌گیرد.

۳. آیا هزینه جراحی ایمپلنت به روش دیجیتال، پانچ یا فوری، از روش معمول گرانتر است؟ 

خیر، در کلینیک سریتا تمامی روش‌ها قیمت یکسان دارند، برای کلینیک سریتا کیفیت و رضایت مشتری اولویت اصلی است.

۴. آیا جراحی ایمپلنت با سدیشن یا بیهوشی هم انجام می‌شود؟ 

بله، سدیشن یا دندانپزشکی در خواب (بیهوشی) از تکنیک‌های است که در جراحی ایمپلنت کاربرد دارد و با توجه به شرایط بیمار می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

۵. ایمپلنت چقدر ماندگاری دارد؟

میران ماندگاری و دوام ایمپلنت‌ها به میزان مراقبت شما بستگی دارد و برخی از آن‌ها تا آخر عمر هم باقی می‌مانند. اما به طور معمول عمر مفید ایمپلنت دندان ۱۰ تا ۱۵ سال است.

۶. چگونه از ایمپلنت دندانم مراقبت کنم؟

بعد از جراحی ایمپلنت دندانپزشک دستورالعمل‌های بعد از ایمپلنت را به شما گوشزد می‌کند اما مهم‌ترین مراقبت‌های بعد از ایمپلنت شامل مسواک زدن، نخ دندان کشیدن، شستشو با دهانشویه و مراجعه منظم به دندانپزشک است.

۷. آیا می‌توانم بعد از ایمپلنت دندان به طور معمول غذا بخورم؟

البته! یکی از مزایای اصلی کاشت ایمپلنت دندان، توانایی خوردن و جویدن غذاهایی است که بیشتر از همه از آن لذت می‌برید. البته به شما توصیه می‌کنیم برای چند روز یا حتی هفته یک رژیم غذایی نرم داشته باشید.